خط بازار
سیاست

 ۶۹۴ جان دیگر بر اثر کرونا بی جان شد

به گزارش خط بازار، بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۴ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۳۶ هزار و ۷۵۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴ هزار و ۹۴۰ نفر از آن‌ها بستری شدند.

افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۸۳۳ هزار و ۱۳۵ نفر رسید.

 

 

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۹۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۴ هزار و ۷۱۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۴ میلیون ۵۳ هزار و ۲۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند؛ ۷ هزار و ۷۸۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۲۸ میلیون و ۳۳۰ هزار و ۷۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است؛ در حال حاضر ۳۵۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۳۰ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

 

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاه خود را بنویسید