گذرگاه رفح بازگشایی شد/ ورود نخستین محموله کمک‌های بشردوستانه به غزه

با بازگشایی گذرگاه رفح نخستین محموله کمک‌های بشردوستانه در قالب تعدادی کامیون وارد غزه شد. کمک‌های امدادی شامل ۲۰ کامیون است که قرار است این محموله در بین مردم غزه توزیع شود.
کد خبر : 60790
تاریخ انتشار :شنبه 29 مهر 1402 - 12:15

به گزارش خط بازار؛ رژیم صهیونیستی در پانزدهمین روز عملیات طوفان الاقصی مناطق مختلف نوار غزه را آماج حملات هوایی خود قرار داد که براساس گزارش‌ رسانه‌های محلی فلسطین بیش از 50 نفر در این حملات شهید شدند.

«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه نیز هشدار داد: اگر سوخت و تجهیزات پزشکی وارد غزه نشود، بیمارستان‌ها به گورستان تبدیل می‌شود.

وزارت بهداشت فلسطین از شهادت 352 نفر و زخمی شدن 669 نفر دیگر در تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی نوار غزه طی 24 ساعت گذشته خبر داد.

وزارت بهداشت غزه روز جمعه (28مهرماه) اعلام کرد که تعداد شهدای تجاوزات صهیونیستی به غزه به 4137 شهید افزایش یافته است.

این وزارتخانه افزود: بیش از 13 هزار نفر در این حملات مجروح و بیش از 1000 نفر مفقود شده است که بیشتر آنها کودک هستند.

بر اساس اعلام این وزارتخانه، در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به غزه 7 بیمارستان به طور کامل از خدمت رسانی خارج شد.

در مقابل مقاومت اسلامی فلسطین و لبنان نیز در پاسخ به جنایت صهیونیست‌ها در نوار غزه و کشتار غیرنظامیان شهرک‌های صهیونیست‌نشین را هدف حمله موشکی خود قرار می‌دهد که جدیدترین آن هلاکت سه نظامی ارتش رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چهار نظامی دیگر در حمله موشکی تلافی جویانه مقاومت از جنوب لبنان به یک یگان پیاده ارتش رژیم اشغالگر در نزدیکی پادگان «برانیت» بود.

با بازگشایی گذرگاه رفح نخستین محموله کمک‌های بشردوستانه در قالب تعدادی کامیون وارد غزه شد.

نخستین محموله کمک‌های ارسالی به غزه از گذرگاه رفح در قالب بیست کامیون شامل تجهیزات پزشکی و درمانی و مقدار اندکی کنسرو غذایی می‌باشد.

چند کامیون مصری حامل کمک‌های انسان دوستانه وارد بخش فلسطینی گذرگاه رفح شده و کامیون‌های غزه در انتظار جابجایی کمک‌ها و انتقال آن‌ها به نوار غزه هستند.

درخواست رژیم اسرائیل از صهیونیست‌ها برای ترک فوری اردن و مصر

شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از صهیونیست‌ها خواست هر چه سریعتر خاک اردن و مصر را ترک کنند و از سفر به کشور مغرب هم خودداری کنند.

القسام: اشدود را دوباره هدف قرار دادیم

گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد که در پاسخ به تجاوزات صهیونیست‌ها در هدف قرار دادن غیرنظامیان، با شلیک چندین راکت شهرک اشدود در فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.

درخواست‌ 181 سازمان بین‌المللی برای توقف تجاوزات وحشیانه به غزه

181 سازمان بین‌المللی با صدور بیانیه‌ای مشترک درخواست‌های 6 گانه‌ای درباره مقابله با جنایات رژیم اشغالگر در نوار غزه مطرح و تأکید کردند همه کشورها و طرف‌های حامی این رژیم در تجاوزات وحشیانه آن علیه مردم فلسطین شریکند و باید محکوم شوند.

در این بیانیه آمده است، رژیم اشغالگر و آپارتاید اسرائیل بدون توجه به هیچ یک از قوانین بین‌المللی، جنگی دیوانه‌وار علیه غزه به راه انداخته که در آن مرتکب انواع جنایات جنگی می‌شود و هیچ ابایی از استفاده از سلاح‌های ممنوعه ندارد. این رژیم همچنین به هیچ یک از اصول حقوق بین‌الملل و قوانین بین‌المللی و حقوق بشری اهمیت نمی‌دهد و هر روز شاهد نقض همه این قوانین توسط صهیونیست‌ها هستیم.

منبع: تسنیم

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php