کاهش ۵۰ درصدی صف‌های بنزین/از ایده‌های مدیریتی تا همکاری مردم

صف‌های طولانی بنزین در تهران به نصف و حتی کمتر، نسبت به روزهای قبل، رسیده است در حالی که زندگی در این کلان‌شهر بزرگ ادامه دارد.
کد خبر : 111577
تاریخ انتشار :چهارشنبه 28 خرداد 1404 - 14:44

به گزارش خط بازار؛ رفتار هیجانی مراجعه به جایگاه‌های عرضه سوخت در ساعات و روزهای اولیه رخدادهای خاصی چون زلزله، سیل، جنگ و…، در اثنای حمله متجاوزانه رژیم منحوس صهیونیستی در اغلب شهرهای کشور نیز تکرار شد و تنها مربوط به همان یکی دو روز نخست بود؛ اما در کلان‌شهر تهران این صف‌های سوخت‌گیری تا روز گذشته، سه‌شنبه، به‌نسبت زیاد ادامه داشت، به‌طوری که تقاضای سوخت‌گیری در تهران را در برخی روزها به بیش از 2برابر روزهای عادی افزایش داده بود.

روز گذشته راهکار مدیریتی برای کاهش صف‌های سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌های تهران پیاده‌سازی شد و 17 جایگاه سیار در نقاط مختلف کلان‌شهر تهران به سرویس‌دهی به متقاضیان پرداخت و اعلام شد این تعداد طی روزهای آتی به 30 جایگاه سیار خواهد رسید.

از سوی دیگر، همکاری مردم در سوخت‌گیری نسبت به روزهای هیجانی اول افزایش یافته است و مراجعات هیجانی و غیرضروری مردم به جایگاه‌ها نسبت به مراجعه بر حسب نیاز واقعی، کاهش داشته است.

کاهش سقف سوخت‌گیری نیز که به‌عنوان یک ابزار کنترل توزیع یکنواخت بنزین در سراسر تهران اعمال شده بود، با بازگشت سقف سوخت‌گیری به شرایط عادی، در کاهش صف‌های بنزین مؤثر بود.

در زمان حاضر توزیع سوخت در سراسر پایتخت و همچنین اقصی نقاط کشور به‌صورت عادی و بدون وقفه ادامه دارد.

منبع؛ تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php