پیشنهاد صداوسیما: برای رفع نیاز عاطفی سگ بیاورید!+ويدئو

تبیان، رسانه سازمان تبلیغات اسلامی نوشت: در برنامه «مادر، کودک» تلویحا به جای ترویج فرزندآوری، تبلیغ آوردن سگ و گربه به خانه می کند.
کد خبر : 61162
تاریخ انتشار :دوشنبه 8 آبان 1402 - 15:53

به گزارش خط بازار؛ تبیان، رسانه سازمان تبلیغات اسلامی نوشت: برنامه «مادر، کودک» محصول شبکه سلامت با اینکه قرار است درباره بیماری‌های ناشی از تماس با حیوانات در کودکان صحبت کند، اما بخش زیادی از صحبت‌هایش را معطوف به داشتن حیوانات خانگی مانند سگ و گربه می‌کند.

کارشناس برنامه دلیل نگهداری از حیوانات خانگی را براساس نیازهای افراد معرفی می‌کند، او می‌گوید: «یک موجود زنده که گرم و نرم کنار فرد است و توقع زیادی هم ندارد و چیز زیادی هم نمی‌خواهد و نیازهای عاطفی را برطرف می‌کند!» در واقع در برنامه، داشتن حیوان خانگی را برای رفع نیازهای عاطفی مطرح می‌کنند.

کارشناس برنامه در اظهارات عجیب‌‌تر ادامه می‌دهد: بچه‌های دبستانی و اوایل دبیرستان  خیلی علاقه دارند یک حیوان وارد منزل بشود، به هر حال نیازشان است و باید برآروده شود.

 

 

منبع: پاسداران انقلاب اسلامی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php