پرسپولیس کشف قیمت شد/سهامداران چقدر سود کردند؟

نماد باشگاه پرسپولیس در بازار پایه فرابورس بازگشایی شد و خرید و فروش سهام این باشگاه از صبح امروز امکان پذیر و این نماد کشف قیمت شد.
کد خبر : 43310
تاریخ انتشار :پنجشنبه 10 شهریور 1401 - 17:27

به گزارش خط بازار؛ نماد باشگاه پر سپولیس در بازار پایه فرابورس  پس از حدود ۶ ماه از پایان پذیره نویسی بازگشایی شد و خرید و فروش سهام این باشگاه از صبح امروز امکان پذیر شد.

بازار سهام امروز همانند روز گذشته روند نزولی داشت و در پایان شاخص کل بورس، با افت حدود ۱۸۳۹ واحدی در کانال ۱ میلیون و ۴۳۹ واحد آرام گرفت.

تعداد  یک میلیارد و ۳۴ میلیون و ۸۴۰ هزار و ۵۶۷  سهم از سهام جدید شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس (سهامی عام) در نماد معاملاتی (پرسپولیسح ۱) ناشی از سلب حق‌تقدم به‌روش ثبت سفارش روز ۱۵ اسفند سال ۱۴۰۰ در تابلوی نارنجی بازار پایه فرابورس ایران عرضه شد و این نماد امروز با اطلاعیه فرابورس بازگشایی شد.

نماد معاملاتی  شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس امروز برای اولین بار در تابلو نارنجی بازار پایه فرابورس ایران گشایش یافت و مقرر گردید که محدودیت حجمی در نماد معاملاتی (پرسپولیس۱) به میزان ۱۰۰۰۰ سهم تعیین شود.

این نماد امروز با افزایش ۱.۹ درصدی نسبت به قیمت پذیره نویسی، ۳۴۵ تومان قیمت خورد و بدین ترتیب ارزش بازار پرسپولیس به حدود ۳۶۰۰ میلیارد تومان رسید.

قیمت پذیره نویسی این نماد ۳۳۸۷  ریال بود و امروز با قیمت ۳۴۵۰ ریال بازگشایی شد و کسانی که در پذیره نویسی شرکت کردند فقط ۲ درصد سود کردند!

پرسپولیس امروز بیشترین خالص خرید حقیقی‌ها را به خود اختصاص داد.

امروز در اولین روز معاملات پرسپولیس ۳۹ حقوقی اقدام به فروش بیش از ۳۰ میلیون سهم کردند، اما تنها دو  حقوقی حاضر به خرید شدند. در مقابل ۳ هزار و ۱۹۷ حقیقی سهام پرسپولیس را خریدند و  ۲۷ هزار و ۴۵۸ حقیقی این نماد را فروختند.

پرسپولیس کشف قیمت شد | سهامداران چقدر سود کردند؟

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php