واکنش رئیس صدا و سیما به درخواست خارج از نوبت برای دریافت خودرو

رئیس صدا وسیما گفت: ماه‌ها پیش بخشی از صداو سیما در نامه ای برای دریافت خودرو به یکی از خودروسازان تقاضایی داشت که ما آن را متوقف کردیم.
کد خبر : 51066
تاریخ انتشار :پنجشنبه 4 اسفند 1401 - 7:12

به گزارش خط بازار؛ پیمان جبلی درباره ادعای ایران خودرو مبنی بر تقاضای صداوسیما برای دریافت خودرو، اظهار کرد:‌ روابط عمومی سازمان اعلام کرد که اطلاعات ایران خودرو اشتباه است. ما هیچ وقت تحت تاثیر جوسازی‌هایی که می‌خواهد سازمان را در موضعی قرار دهد که از مطالبه‌گری خود دست بردارد، قرار نمی‌گیریم.

وی ادامه داد: ماه‌ها پیش بخشی از صداو سیما در نامه ای برای دریافت خودرو به یکی از خودروسازان تقاضایی داشت که ما آن را متوقف کردیم و این نوع اطلاع رسانی را در راستای فشار بر صداوسیما برای اینکه دست از مطالبه‌گیری خود در زمینه دستور به حق رئیس‌جمهور بردارد، می‌دانیم. رئیس جمهور در زمینه ضرورت عادلانه خودرو  و جلوگیری از رانت‌خئاری دستگاه‌ها دستور داده‌اند و صداوسیما این مطالبه را پیگیری می‌کند. جوسازی‌ها مسیر ما را متوقف نمی‌کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

زخم كاري جمعه , ۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۳

راجع به محمود خاليبند زمانيكه مانتو فروشي هم داشت تحقيق كنيد.

css.php