قیمت مصوب مرغ اعلام شد
به گزارش خط بازار؛ رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از تشدید نظارت ها بر بازار کالاهای اساسی شب یلدا خبر داد و گفت: فروش مرغ بالاتر از نرخ مصوب گران فروشی است و این موضوع قابل پذیرش نیست.
جبرئیل برادری روز چهارشنبه در نشست خبری خود درباره تنظیم بازار کالاهای اساسی شب یلدا با بیان اینکه مرغ مورد نیاز استان تامین است و کمبودی نداریم، افزود: گوشت مرغ باید با نرخ مصوب هر کیلوگرم ۱۳۵ هزارو ۷۰۰ تومان به دست مصرف کنندگان برسد.
وی تصریح کرد: مرغ یک کالای تنظیم بازاری است و فروش این محصول بیشتر از این نرخ قابل قبول نیست چرا که بخشی از تولید ارز ترجیحی دریافت می کند.
برادری افزود: با توجه به تشدید طرح نظارت بر کالاهای اساسی شب یلدا علاوه بر مستقر بودن ناظرین در میادین میوه و تره بار ۸۰ اکیپ نظارتی در سطح شهر تهران و استان تهران فعال هستند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران خاطر نشان کرد: در طول یک هفته گران فروشان مرغ در میدان بهمن ۱۵ میلیارد تومان جریمه شدند و در صورت ادامه تخلفات این واحدها پلمپ خواهند شد.
منبع: ایرنا