خط بازار
اخبار

ضربه سنگین تک موشک ایرانی به مرکز عصبی رژیم صهیونیستی

به گزارش خط بازار؛ جنگ تحمیلی دوازده روز و پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونسیتی دارای جزئیات مهمی است که بعضاً از لابه لای سخنان نیروهای نظامی و منابع رسانه‌ای نکات قابل توجه‌ای از آن مشخص می‌شود. موشک‌های ایرانی به نقاط حساس و استراتژیکی از مواضع رژیم صهیونسیتی اصابت کردند اما اسرائیل سعی کرد این موارد را سانسور کند تا روایت ایران قوی در این جنگ شکل نگیرد.یکی از موشک‌های ایرانی که قدرت پدافندی رژیم و همپیمانان آن را به طور جد به چالش کشید تک موشک ایرانی بود که در روز هشتم جنگ شلیک شد.«سردار علی محمد نائینی»، سخنگوی کل سپاه‌پاسداران در همین راستا عنوان کرد: «موضوعی است که حتی صهیونیست‌ها نیز به آن اذعان کرده اند. وب‌سایت صهیونیستی اسرائیل تایمز با اشاره به این حمله، در رابطه با آن خاطر نشان کرد ایران تنها با استفاده از یک موشک، خسارتی گسترده به یکی از مناطق اسرائیل وارد کرده است.»وی افزود:‌ «در روز هشتم جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، جمهوری اسلامی ایران طی یک حمله موشکی، ‌ یک مرکز حساس و مهم را شهر بئر شبع فلسطین اشغالی را هدف حمله قرار داد که این حمله با استفاده از تنها یک موشک انجام شد که نتیجه آن، خسارات مرگبار برای صهیونیست‌ها در این منطقه بود.»

یک مقام نظامی اسرائیل به تایمز اسرائیل گفت که در این حمله، یک موشک از ایران شلیک شد که توسط پدافند هوایی رهگیری نشد. موضوعی که یکی از اعترافات صهیونیست‌ها درباره اصابت موشک‌های ایرانی بود

«روویک دانیلوویچ»، شهردار بئرشبع نیز در گفتگو با خبرنگاران حاضر در محل حادثه گفت: «خسارت زیادی وارد شده است، اما مردم طبق دستورالعمل‌های فرماندهی جبهه داخلی عمل کردند و خود را نجات دادند. چالش ما این است که ساکنان را جمع کنیم و برای آنها راه‌حلی پیدا کنیم. ما برای این کار آماده شده‌ایم.»منابع رژیم صهیونسیتی با ارائه اطلاعات غلط اعلام کردند که ایران یک بیمارستان را هدف قرار داده است اما در پوشش این خبر جعلی و برای مظلوم نمایی یک موضوع مهم پنهان شده بود که رژیم صهیونسیتی سعی کرد آن را کتمان کند‌.

اسرائیل تایمز درباره حمله موشکی ایران در ۱۹ ژوئن نوشت:« ایران ادعا کرد که موشک بالستیکی که به بیمارستان سوروکا در بئرشبع اصابت کرد، یک مقر نظامی و اطلاعاتی مجاور را هدف قرار داده بود.»این رسانه می‌افزاید:« هیچ تأسیسات نظامی اسرائیلی در مجاورت بیمارستان سوروکا وجود ندارد. پایگاه فرماندهی جنوبی ارتش اسرائیل بیش از دو کیلومتر دورتر واقع شده است و یک پایگاه نظامی در حال ساخت نیز کمی بیش از یک کیلومتر دورتر قرار دارد.» اما منابع دیگر این ادعاها را رد می‌کنند. درواقع ایران به یکی از استراتژیک‌ترین سایت‌های فناوری نظامی اشغالگران اسرائیلی حمله کرد: «پارک فناوری گاو-یام نگب در بئرشبع».این مجموعه محل استقرار واحد ۸۲۰۰، دانشگاه بن گوریون و شرکت‌هایی مانند مایکروسافت و پی‌پال است.مجموعه مذکور به عنوان مرکز عصبی عملیات سایبری، جنگ پهپادی و سیستم‌های نظارتی مورد استفاده در حملات به فلسطینیان عمل می‌کند. اگرچه به عنوان یک «مرکز فناوری» شناخته می‌شود، اما عمیقاً در ماشین جنگی اشغالگران ریشه دوانده است.

این پارک، محل استقرار واحد اطلاعاتی ۸۲۰۰، دانشگاه بن‌گوریون و دفاتر شرکت‌های بین‌المللی همچون مایکروسافت و پی‌پال است و نقشی کلیدی در پشتیبانی فناوری جنگی اشغالگران علیه فلسطینیان دارد. منابع رسانه‌ای این حمله را ضربه‌ای راهبردی به ستون فقرات دیجیتال ارتش اسرائیل توصیف کرده‌اند.

این موضوع حاکی از چند مقوله مهم جنگی در نبرد ۱۲ روزه است. اول اینکه ایران توانست فناوری موشکی خود که می‌تواند سیستم دفاعی اسرائیل را به خوبی دور زده و از سد آن رد شود را به رخ بکشد. نکته مهم دیگری که در این حوزه حیاتی است نقطه زنی موشک‌های ایرانی بود که توانست استراتژیک‌ترین مرکز فناوری اطلاعاتی رژیم را به خوبی هدف قرار دهد.

نکته سوم اشراف اطلاعاتی نیروهای ایرانی بوده که با وجود پوشش‌های رژیم صهیونسیتی و استفاده از بیمارستان و مراکز درمانی،‌ دشمن را مغلوب اطلاعات دقیق خود کرد. درواقع تک موشک ایرانی در بئر شبع شکست اطلاعاتی موشکی دفاعی اسرائیل و اقتدار ایران در حوزه‌های مذکور بود.
منبع: فارس

دیدگاه خود را بنویسید