صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان

کارشناس هواشناسی گفت: امروز اکثر مناطق کشور درگیر بارش است. اما استان های شرق گیلانْ، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات سمنان در سطح هشدار نارنجی هستند.
کد خبر : 63212
تاریخ انتشار :پنجشنبه 23 آذر 1402 - 13:39

به گزارش خط بازار؛ کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور را تشریح کرد و گفت:  امروز اکثر مناطق کشور درگیر بارش است. اما استان های شرق گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات سمنان در سطح هشدار نارنجی هستند و منجر به آب گرفتگی و سیلابی شدن مسیرها می شود.

وی افزود: محورهای مواصلاتی در این مناطق، لغزندگی و کاهش دید دارند. لذا مردم برای در تردد در محورهای این استان ها تمهیدات لازم را داشته باشند.

به گفته رفیعی، امروز در مناطقی از شرق و جنوب شرق وزش باد و باران شدید رخ می دهد و فردا بارش ها در شرق دریای خزر و سایر مناطق ادامه دارد تا اینکه این سامانه بارشی اوایل جمعه شب از شرق کشور خارج شود.

این کارشناس سازمان هواشناسی گفت: تهران امروز آسمانی ابری و نیمه ابری همراه با وزش باد و بارش های پراکنده در برخی ساعات روز را دارد. بیشینه دما در تهران به 10 درجه بالای صفر می رسد.

منبع: تسنیم

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php