سلبریتی های بی غیرت سکوت کردند کی روش باغیرت پاسخ داد

پس از توهین کلینزمن به تیم‌ملی و مردم ایران انتظار می‌رفت اسطوره‌! هایی مثل دایی و مهدوی‌کیا پاسخ او را بدهند، اما زمانی که این دو ترجیح دادند مشغول دروغ‌های رسانه ای باشند، کارلوس کی‌روش سرمربی تیم‌ملی پاسخ توهین او را داد.
کد خبر : 47431
تاریخ انتشار :یکشنبه 6 آذر 1401 - 22:16
به گزارش خط بازار؛ پس از توهین کلینزمن به تیم‌ملی و مردم ایران انتظار می‌رفت اسطوره‌! هایی مثل دایی و مهدوی‌کیا پاسخ او را بدهند، اما زمانی که این دو ترجیح دادند مشغول دروغ‌های رسانه ای باشند، کارلوس کی‌روش سرمربی تیم‌ملی پاسخ توهین او را داد.
کارلوس کی‌روش سرمربی ایران در اینستاگرام خود خطاب به یورگن کلینزمن نوشت:
یورگن عزیز؛ از آن‌جا که من را کارلوس صدا زدی فکر می‌کنم من هم باید تو را یورگن خطاب کنم!
حتی با این‌که من را شخصا نمی‌شناسی، شخصیتم را با غرور خودت قضاوت کردی. گذشته از آن‌که چقدر برای تو در زمین فوتبال احترام قائلم، آن صحبت‌هایت در مورد فرهنگ ایران، تیم ملی ایران و بازیکنان من مایه ننگ فوتبال است.
هیچ‌کس نمی‌تواند به اتحاد ما لطمه بزند چرا که این حرف‌ها در شأن ما نیست. با این حال دوست داریم از تو دعوت کنیم تا به عنوان مهمان به اردوی تیم ملی بیایی و با بازیکنان ایران معاشرت کنی و درباره این کشور یاد بگیری؛ درباره مردم ایران، شعر و هنر، ریاضیات و همه فرهنگ هزاران ساله پارسی… و همچنین در بازیکنان ما ببینی که چقدر فوتبال را دوست دارند و به آن احترام می‌گذارند.
به عنوان یک آمریکایی/آلمانی، این‌که حمایت نمی‌کنید را درک می‌کنیم؛ مشکلی هم نیست؛ علیرغم اظهارات توهین‌آمیزت در بی‌بی‌سی که تلاش کردی تلاش‌ها، فداکاری و مهارت‌های ما را تضعیف کنی، ما قول می‌دهیم که در مورد فرهنگ، ریشه و پیشینه‌ات قضاوتی نکنیم و کماکان از حضورت در جمع خودمان استقبال کنیم. در عین حال، با دقت منتظریم که ببینیم تصمیم فیفا در مورد پست شما به عنوان عضوی از گروه تحقیقات (کمیته فنی) جام جهانی ۲۰۲۲ قطر چه خواهد بود. چرا که واضحا انتظار داریم پیش از آن‌که به کمپ تیم ما بیایی، استعفا داده باشی. کارلوس.
یورگن کلینزمن که در برنامه ورزشی بی‌بی‌سی مسئول کارشناسی و آنالیز بازی ایران و ولز بود جملاتی علیه تیم ملی ایران و مردم ایران بیان کرده بود. او گفت ایران در جریان پیروزی دو بر صفر مقابل ولز روی داور کار کرد و اگر داور دیگری بود، نتیجه متفاوت می‌شد. وی ادعا کرد این فرهنگ بازیکنان ایران است.
یورگن کلینزمن عنوان کرده بود یکی از عوامل موفقیت ایران در این بازی، توانایی آن‌ها در ایجاد جنگ روانی علیه داور با سرمربیگری کارلوس کی‌روش بود. وی تاکید کرد کارلوس کی‌روش با تیم‌ملی و فرهنگش تناسب دارد!
وقتی‌ اسطوره‌(!) های فوتبال ایران خواب‌بودند/ کی‌روش پاسخ توهین کلینزمن به ایرانی‌ها را داد/ صحبت‌هایت در خصوص فرهنگ ایران مایه‌ی ننگ فوتبال است/ ما در خصوص‌فرهنگ و ریشه‌ی تو قضاوت نخواهیم کرد
وقتی‌ اسطوره‌(!) های فوتبال ایران خواب‌بودند/ کی‌روش پاسخ توهین کلینزمن به ایرانی‌ها را داد/ صحبت‌هایت در خصوص فرهنگ ایران مایه‌ی ننگ فوتبال است/ ما در خصوص‌فرهنگ و ریشه‌ی تو قضاوت نخواهیم کرد
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php