خط بازار
جامعه

روایتی از لحظه شهادت یحیی سنوار از زبان فرمانده اسرائیلی

به گزارش خط بازار؛ فرمانده گردانی که شهید یحیی السنوار را به شهادت رسانده بود به رادیو ارتش اسرائیل گفت: یحیی سنوار قبل و بعد از اینکه هر دو بازویش زخمی شود، به سمت نیروهای ما چند نارنجک پرتاب کرد.

این فرمانده اسرائیلی همچنین گفت که یکی از نظامیان این رژیم در پی تیراندازی شهید یحیی سنوار و همراهش به شدت زخمی شده است.

ارتش اسرائیل نیز ساعتی پیش گفته بود که قبل از شلیک تانک به سمت ساختمانی که شهید یحیی السنوار در آن قرار داشت، این شهید به سمت نظامیان اسرائیلی دو نارنجک پرتاب کرده بود.

ارتش اسرائیل همچنین اذعان کرد: «پس از ترور یحیی السنوار همچنان عناصری در حماس هستند که بدانند چگونه امور را مدیریت کنند».ارتش اشغالگر اسرائیل روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد نظامیان این رژیم نه در یک عملیات از پیش برنامه‌ریزی‌شده، بلکه به‌صورت تصادفی در درگیری با گروه‌های مقاومت فلسطین در منطقه «تل السلطان» در جنوب نوار غزه یحیی السنوار رئیس دفتر سیاسی حماس را به شهادت رسانده‌اند.

برخلاف ادعاهای پیشین رژیم صهیونیستی درباره استفاده سنوار از اسرا به عنوان سپر انسانی، «گلگتز» رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد یحیی السنوار در حالی که لباس نظامی به تن داشت و در خط مقدم با نظامیان اسرائیلی می‌جنگید به شهادت رسید.

منبع: فارس 

دیدگاه خود را بنویسید