این سگ‌ها برای تهران نیستند

بر اساس آمار شهرداری تهران، بیش از ۳۰ هزار قلاده سگ بلاصاحب در تهران و محدوده شهر ولگردی می کنند.
کد خبر : 91404
تاریخ انتشار :دوشنبه 17 دی 1403 - 0:29

به گزارش خط بازار؛ مدیر کنترل حیوانات شهری شهرداری تهران می‌گوید بیش از ۳۰ هزار قلاده سگ بلاصاحب در تهران و محدوده شهر ولگردی می کنند که پیمانکاران شهرهای همجوار سگ‌های ولگرد را جمع‌آوری و در حاشیۀ تهران رها می‌کنند. شهرهای اطراف تهران محل نگهداری سگ‌های ولگرد ندارند و به گفتۀ مدیران شهر تهران، راحت‌ترین گزینه برای شهرهای همجوار رهاسازی سگ در حریم تهران است تا هزینه‌ای برای نگهداشت آن‌ها نکنند.

با شروع فصل سرما تعداد سگ‌های ولگرد در شهر زیاد شده و این حیوانات بیشتر به صورت گله‌ای حرکت کرده و باعث رعب و وحشت بین مردم می‌شوند.

شهرداری تهران با ۱۲ اکیپ اقدام به جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب در شهر کرده و سپس سگ‌ها را پشت وانت سوار و به جنوب تهران می‌برد. بعد از جداسازی، شهرداری اقدام به عقیم‌سازی کرده و در نهایت در آرادکوه از آنها نگهداری می‌کنند.

منبع: تحلیل بازار

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php