×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

ایران چقدر واکسن روسی خریده است؟

به گزارش خط بازار، کامبیز میرکریمی درباره روند واردات واکسن روسی به ایران، اظهار کرد: تاکنون اقشار مختلفی در روسیه از این واکسن با عنوان واکسن اسپوتنیک استفاده کرده اند، اما هنوز تمام اقشار در این کشور دسترسی به آن ندارند.

وی بیان کرد: طبق اخباری که از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو منتشر شده، تا دو پارت دیگر از این دارو وارد کشور می‌شود، اما حجم آن‌ها مشخص نیست.

میر کریمی ادامه داد: گفته می‌شود تعداد دوزی که روز پنجشنبه از روسیه وارد ایران شده کمتر از تعدادی است که پیش از ورود آن در سطح جامعه مطرح شده بود، اما این موضوع به هیچ عنوان قابل انتقاد نیست چرا که همچنان در کشور روسیه نیز برای دریافت این واکسن محدودیت وجود دارد.

وی تصریح کرد: به هر حال هم اکنون با توجه به مسائل بهداشتی، امنیتی و سیاسی، واکسن اسپوتنیک روسی مطمئن‌ترین و قابل اعتمادترین واکسن کرونا برای دریافت و استفاده در جامعه است.

نائب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه در پایان ابراز کرد: واردات واکسن اسپوتنیک تماما بر عهده دولت بوده و بخش خصوصی هیچ نقش و اطلاعاتی در خصوص تامین ارز آن ندارد، اما آن طور که پیداست منابع دولتی منبع تامین ارز این واکسن بوده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت