سلام سلام سلام
عزیزدل خبر می زنی بی زحمت جانب انصاف رو رعایت کن و به همه ی جنبه های موضوع اشاره کن
اول؛ سال گذشته به خاطر مشکلاتی که برای مردم پیش آمد وزارت خانه تصمیم گرفت کل ظرفیت تولید داخل رو به بازار تخصیص بده تا مردم از گرفتاری خلاص شن، احتمالا حافظه تون یاری میکنه
دوم؛ همه ی موارد رو فرمودی ، بی زحمت یه مقایسه قیمت و کیفیت هم انجام بده تایر خارجی نصف قیمت تایر داخلی با کیفیت به مراتب بالاتر تموم میشه
یا حق
اولین آزمون بزرگ وزیر صمت/چوب دلاری مافیا لای چرخ خودروسازی
به گزارش خط بازار؛ برخلاف تذکر و تاکیدات رهبری مبنی بر استفاده از ظرفیت های داخلی و تقویت تولید ملی، برخی از جریان های دلال صفت با استفاده از لابی های پشت پرده و خلل قوانین و غفلت برخی از مسئولان به دنبال تامین منافع خود در قالب افزایش واردات هستند.
یکی از مصادیق این امر واردات بی رویه و ضدتولید تایر است که صدای تولیدکنندگان صنعت تایر را درآورده است. در همین خصوص متاسفانه به دلیل سواستفاده برخی از خلا زمانی ایجاد شده در استقرار دولت جدید، میزان عرضه و تقاضا از حالت تعادل خارج شده و صدمات جبران ناپذیری را به تولیدکنندگان تایر تحمیل نموده است. براین اساس طی چند ماه اخیر تصمیمات اتخاذ شده برای تنظیم بازار عمدتا بر پایه توسعه واردات بوده و نه تولید داخل که در این رابطه می توان به کاهش تعرفه، تخصیص ارز فوری و بدون محدودیت برای واردات می توان اشاره کرد.
طبق آمار گمرک میزان واردات ۴ ماهه ابتدایی سال جاری بیش از ۸۶ هزار تن به ارزش بیش از ۲۹۷ میلیون دلار بوده است که حدود ۴۰ درصد این حجم از واردات مربوط به تیرماه بوده است که این رقم نسبت به سال گذشته ۱۰۸ درصد رشد داشته است.
از نکات قابل توجه این است که صنعت تایر با ۳۰۰ میلیون دلار می تواند کل مواد اولیه مورد نیاز خود را تامین کند. این در حالی است که میزان ارزبری صنعت تایر ۱ دلار برای هر کیلو است ولی ارزبری واردات حدود ۳.۷ دلار می باشد.
این آمارها به خوبی نشان می دهد که جریان پشت پرده ای خواسته یا ناخواسته در پی تامین منافع خود به قیمت نابودی تولید تایر کشور است که با معیشت چند ده هزار کارگر فعال در این صنعت به طور مستقیم ارتباط دارد.
این شرایط هشدار جدی برای مسئولان صنعتی کشور به ویژه وزیر تازه نفس صنعت است که با تدبیر درست و اتخاذ سیاست درست صنعتی، در سال جهش تولید از تولیدکنندگان داخلی حمایت ویژه ای داشته باشد.
منبع: خط بازار
برچسب ها :ایران خودرو ، تولید تایر ، تولید لاستیک ، خط بازار ، خودرو ، خودروسازی ، سایپا ، صنعت تایر ، واردات تایر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
اصلا تایر رو بزاریم کنار….
شما برو ببین چه قطعاتی رو دارند واردات می کنند !
قطعاتی که عمق خوکفایی بسیار بالا و حداقل 2 یا 3 سازنده مطمن داخلی دارند به هزار دلیل درست و غلط در حال واردات هستند حتما این شائبه را که منفعتی در واردات دارند را تقویت می کند
این موضوع در ایرانخودرو از 2 سال گذشته و با دستور مستقیم آقای شیخ ایرانخودرو و شهرام ساپکو ( که وظیفه سازمانی اش ساخت و خودکفایی است ) در حال پیگیری است
از امسال سایپا هم به تکاپو افتاده است که واردات اقلام خودکفا شده را شدت بخشد
كي خبر رفتن كوتوله ها رو مي شنويم
**گزارش تحلیلی پیرامون وضعیت انتصابات و مدیریت در شرکت مطرح تامین کننده قطعه**
این گزارش به منظور بررسی عملکرد و نحوه انتصابات و اداره سازمان، با توجه به اصول حقوقی و قواعد حاکم بر عدالت اداری و جلوگیری از هرگونه فساد اداری، تهیه شده است. در این خصوص موارد زیر به طور خاص بررسی و تحلیل میشود:
1. **اتهامات مربوط به سوءاستفاده از قدرت و موقعیت شغلی**
شواهد و قرائنی مبنی بر اعمال فشار و تهدید برخی از مدیران ارشد علیه کارکنانی که با خواستههای غیرقانونی و ناموجه آنان مخالفت کردهاند، وجود دارد. طبق اصول مندرج در قانون مدیریت خدمات کشوری و همچنین قوانین کیفری مربوط به سوءاستفاده از قدرت، هرگونه اعمال تهدید به منظور پروندهسازی علیه کارکنان، مصداق نقض حقوق اساسی کارکنان محسوب میشود و پیگرد قانونی دارد.
2. **تعارض منافع و انتصابات غیرقانونی**
در بررسی انتصابات اخیر در شرکت، مشخص شده است که برخی از افراد فاقد تخصص و تجربه لازم به سمتهای مدیریتی حساس منصوب شدهاند. بهویژه انتصاب یکی از بستگان الف، رئیس حراست، به سمتهای مدیریتی و کلیدی بدون داشتن صلاحیتهای لازم، میتواند مشمول اصل تعارض منافع و تخلف در انتصابات گردد. این موارد میتواند نقض صریح ماده 5 قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی و همچنین مقررات مربوط به شفافیت و عدالت در انتصابات دولتی باشد.
3. **حقوق کارکنان در برابر تهدید و افترا**
براساس قانون مجازات اسلامی و بهویژه در موضوعاتی نظیر افترا و نشر اکاذیب، هرگونه اتهامزنی بیپایه و اساس به کارکنان که به قصد ایجاد فشار روانی و یا حذف آنان از چرخه سازمان انجام شود، مشمول مجازات خواهد بود. از طرف دیگر، براساس قانون کار، کارفرما و مسئولان سازمانها موظف هستند از ایجاد هرگونه فضای تهدیدآمیز یا برخورد تبعیضآمیز نسبت به کارکنان جلوگیری کنند.
4. **نقض اصول شفافیت در مدیریت منابع انسانی**
شواهد نشان میدهد که در روند انتخاب و انتصاب افراد در برخی از واحدهای سازمان، اصول شفافیت و شایستهسالاری رعایت نشده است. انتصاب افراد تنها به دلیل وابستگیهای خانوادگی و نه براساس توانمندیهای حرفهای، نقض آشکار حقوق کارکنان دیگر و اصول شفافیت اداری است که در قوانین اداری و استخدامی کشور پیشبینی شده است.
**نتیجهگیری و پیشنهادات**
با توجه به مطالب فوق، ضروری است که یک کمیته نظارتی مستقل جهت بررسی دقیق اتهامات وارده و بررسی عملکرد مدیران مربوطه تشکیل شود. همچنین در راستای حفظ حقوق کارکنان و جلوگیری از تکرار اینگونه موارد، پیشنهاد میشود که تمامی انتصابات آتی تحت نظارت مستقیم نهادهای قانونی و بر اساس معیارهای شایستگی و تخصص صورت گیرد.
چرا در خبر سازه گستر ، اقای مصطفوی( اهل تبریز و …) خبر پول گرفتن خود از شرکتی قطعه ساز را حذف و نظرها را بستید از واقعیت فرار نکنید و به زودی بیشتر رسوا می شوید
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 5 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 5