انتصاب قائم‌مقام ارشد پیرمحمدی/اشتباه عظیم در روابط ایران خودرو

در حکمی از سوی مدیرعامل ایران‌خودرو، جمشید ایمانی قائم‌مقام ارشد مدیرعامل این گروه صنعتی شد.
کد خبر : 95734
تاریخ انتشار :یکشنبه 28 بهمن 1403 - 16:52

به گزارش خط بازار؛ به نقل از ایکوپرس ایمانی افزون بر قائم‌مقامی مدیرعامل، عضو هیات‌مدیره ایران‌خودرو و از مدیران باتجربه صنعت خودرو و دارای بیش‌ترین سابقه حضور در هیات مدیره شرکت‌های بزرگ خودروسازی کشور است.

تجربیات وی به‌ویژه در حوزه مالی و اقتصادی همواره توانسته راه‌گشای مشکلات صنعت خودرو در مقابله با بحران‌های مالی متعدد این صنعت باشد.

در حال حاضر نیز قطعا توانمندی‌های مدیریتی ایمانی به‌عنوان قائم‌مقام ارشد مدیرعامل ایران‌خودرو، در گشایش و رفع مشکلات و مسایل مختلف در این شرکت موثر و تعیین‌کننده خواهد بود.

ایمانی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مدیریت صنعتی است. نایب رییسی هیات مدیره شرکت توسعه صنایع خودرو، ریاست هیات‌مدیره و قائم‌مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، نایب رییسی هیات مدیره شرکت توسعه ساختمانی پارسیان، عضویت در هیات مدیره بانک پارسیان بخشی از سوابق ایمانی است.

ریاست هیات‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری سایپا، عضویت در هیات‌مدیره شرکت طراحی مهندسی و تامین قطعات ایران‌خودرو (ساپکو)، عضویت در هیات‌موسس انجمن صنفی مدیران مالی ایران، نایب‌رییس هیات‌مدیره شرکت‌های رایان سایپا و خدمات مشاوره و تامین منافع مالی ایدرو نیز در کارنامه حرفه‌ای وی به ثبت رسیده است.

به گزارش خط بازار؛ همچنین خبرها حاکی از آن است که متین کاکویی در روابط عمومی ایران خودرو تثبیت شده است. فردی که تا کمتر از دو هفته پیش سنگ عظیمی را به سینه می زد و امروز سنگ مخالفان عظیمی را به سینه می زند. به همین دلیل بایستی شفاف سازی شود که روابط عمومی ایران خودرو چه نقشی در تهیه اختاپوس و هجمه های رسانه ای علیه سهامداران خصوصی داشته است؟ آیا مخالف آن بوده و یا به نوبه خود در جریان سازی های اخیر نقش ایفا کرده است. باید توجه داشت که عصر روابط بله قربان گو به پایان رسیده و دیگر با فرمان قبلی نمی توان موفقیت چشمگیر به دست آورد.

منبع: خط بازار

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 6 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۶
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دلواپس یکشنبه , ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۷

سلام و عرض تبریک به جناب آقای ایمانی
انشالله گروه سایپا نیزداز نعمت فردی با سواد همچون ایشان بهره مند شود

علی ستار یکشنبه , ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۶

ما هم در گروه سایپا استاتید مالی بزرگی مثل دکتر امیر شکرخدا و دکتر محسن ستوده ماسوله داریم که باید از تخصصشون استفاده بشه

خبرنگار یکشنبه , ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۰

فقط روابط عمومی نیست، خیلی کسان دیگه هم نقش داشتند در این موضوع. از حوزه بازرسی هم نباید غافل شد که با پشتوانه چراغ و پور ایسیکو در تخریب تیم جدید از هیچ کاری چشم پوشی نکردن

سعيد یکشنبه , ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۰

اقاي كشاورز عزيز ما منتظر هستيم
اخرين قناعت جنگي اقاي مقيمي همچنين پشت صندلي نشسته
منتظر پاك كردن ايشون هستيم .بسم الله

دلواپس تر دوشنبه , ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۸:۲۸

در سایپا هم افراد شایسته ، توانمند ، دست به خیر و دست و دل باز و دلسوز زیاد داریم که جا داره از این افراد اسم ببریم که از قضا از دوستان و در تیم دلواپس حضور فعال دارند

همشهری دوشنبه , ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۸:۲۹

هیچ عصری به پایان نرسیده است
فقط جای نشستن سر سفره عوض شده است . تا دست بقیه هم به بقیه محتویات سفره برسه

css.php