خط بازار
اخبار

آقای ایران خودرو دوباره برگشت/ابراهیم چه تخصصی دارد؟

به گزارش خط بازار؛ آقاپور پیش از این سرپرستی این حوزه را برعهده داشت که براساس رویکردهای نوین تیم مدیریتی ایران‌خودرو مبنی بر انتصاب مدیران براساس تخصص و توانمندی و اهمیت مسایل مالی در این مجموعه صنعتی، به عنوان قائم مقام مدیرعامل در حوزه مالی و اقتصادی منصوب شده است.

وی دانش‌آموخته رشته مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد و دارای دکتری مدیریت کسب و کار در گرایش استراتژیک، از مدیران خوش‌نام و باسابقه مالی در شرکت‌های خودرویی و نظام بانکی کشور است.

در کارنامه حرفه‌ای آقاپور، مدیریت مالی شرکت‌های ایران‌خودرو، سایپا، رنا و نظام بانکی کشور به ثبت رسیده است.

منبع: ایکوپرس

3 دیدگاه برای این مطلب

  • علی گفت:

    آقازاده هست متاسفانه از در میره از پنجره میاد تو

  • شهاب گفت:

    مگه جمشید ایمانی حکم نزدمگه اینو برنداشتن

  • حقیقت گفت:

    متاسفانه خط بازار هم حزب باد ومعلوم نیست کدوم طفیه تادیروز از آقاپور بد میگفت ولی امروز آقاپور شد متخصص -مدیر خوشنام -با سابقه واقعا متاسفم جای .شفاف سازی واصول بیطرفی در مطبوعات ورسانه کجاست .چی شده آدم بده یه دفعه خوب میشه قضاوت باشه با شما؟

دیدگاه خود را بنویسید