از واحدهای حقوقی، بازرسی و حراست گروه سایپا نیز انتظار داریم که به پرونده و گزارشات بی نتیجه و گمراه نمودن سیستم نظارتی، حراستی و قضایی کشور توسط مدیر حقوق مگاموتور با دقت و موشکافانه بررسی کنند.
اولین آزمون معاون حقوقی سایپا/قوه قضائیه به پرونده سهیل ورود کند
به گزارش خط بازار؛ عمده مشکلاتی که از خودروسازی در رسانه ها منتشر می شود مربوط به موضوعات فنی، تولید و نقدینگی است. این در حالی است که در لابه لای این اخبار، مشکلات کارگری کمتر مورد توجه قرار می گیرد.
به طور مثال می توان به پرونده تعاونی مسکن سهیل مربوط به کارکنان سایپا بعد از گذشت یک دهه اشاره کرد. در اواخر دهه ۸۰ برخی از کارکنان سایپا در قالب تعاونی مسکن اقدام به خرید زمین به امید خانه دار شدن می کنند. امیدی که به علت سو مدیریت و برخی از چالش ها محقق نمی شود.
متاسفانه در سایه غفلت و لابی عده ای، این پرونده هنوز به نتیجه نرسیده و بیش از چند صد نفر از کارکنان سایپا به حقوق خود نرسیده و شکایت آنان نیز راه به جایی نرسیده است. انتظار می رود مدیرعامل سالم سایپا نسبت به این پرونده ورود کند و با متخلفین برخورد نماید.
به گزارش خط بازار؛ این تنها سهیل حاشیه دار خودروسازی نیست. سهیل های دیگری نیز در جاده مخصوص وجود دارند که باید به عملکرد آنان رسیدگی کرد و برای بهبود وضعیت تغییرات را انجام داد.
منبع: خط بازار
برچسب ها :تعاونی مسکن سهیل ، خط بازار ، سایپا ، کارکنان سایپا ، محمد هاشم سمتی ، معاون حقوق سایپا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ادعای مخاطب:
رئیس حقوقی شرکت سایپا لجستیک تحصیلاتش سطح یک حوزوی هستش!!!!!
انتصابات سفارشی حتی توی تخصصی ترین جایگاه ها گروه خودروسازی سایپا رو بیچاره کرده
سالهاست در آرزوی خونه دار شدن موندیم ;پولمونو گذاشته بودیم زیر خاک رشد کرده بود ولی همین آقایون بهیار وام های چند ده میلیونی اوون زمان رو گرفتن و به جیب زدن و هر شب ما با سودای خانه دار شدن چشامون به خواب نرفت …
معلوم نیست این نهادهای نظارتی کجاییند کهکسی که در درمانگاهها بهیاری میکرده حالا باید هیت مدیره بزرگترین خودرو ساز کشور باشه و و فکر کنه ماشین باید ببره با سرم بنزین بزنه….
آقای مهندس شیخ زاده شما قطعاًمیدونید کار بزرگ آدم بزرگ میخواد برای نجات این شرکت همراهاتون باید قوی باشن ..
سلام
آقای دکتر سمتی بسیار با دانش و اهل عمل هستند و مطمئناً مثل دوره قبل سکانداری امین و فعال برای سایپا خواهند بود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 5 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۵