انسانها درایران با زحمت !؟ به همه جا میرسن 🙂
مراد و مرید غیرخودرویی/دستیار ویژه پارس خودرو منصوب شد
به گزارش خط بازار؛ بهمن حسین زاده، مدیرعامل شرکت پارس خودرو، در حکمی علیرضا بیک پور را به دستیار ویژه مدیرعامل منصوب کرد.
حسین زاده از جمله افرادی بود که در ستاد پزشکیان در ایام انتخابات زحمات زیادی کشید و در نهایت پاسخ خود را دریافت کرد. البته وی خود را برای مدیرعاملی سایپا آماده کرده بود که به پارس خودرو راضی شد.
منبع:خط بازار
برچسب ها :بهمن حسین زاده ، پارس خودرو ، سایپا ، صنعت خودرو\ ، علی شیخ زاده ، علیرضا بیک پور ، مدیرعامل پارس خودرو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
مدير منابع انساني سازه گستر هم عوض كنيد 🤔
دکتر حسین زاده مردی از دیار شیخ صفی الدین اردبیلی
هربار که مملکت به مشکل خورد مردانی از آذربایجان وارد عمل شدند.وقتی رزومه دکتر حسین زاده را نگاه میکنیم می بینیم او معاون وزیر صمت و عضو موظف هیات مدیره سایپا بوده است. با اینحال کمترین حق ایشان مدیرعاملی اولین خودروساز کشور یعنی پارس خودرو می باشد او لیاقت مدیران عاملی سایپا ، ایران خودرو و وزیری صنعت و معدن را دارد.
جناب شیخ زاده بیا ببین سایپا پرس چه جهنمی شده اینقدر نیروهای قدیمی رو اذیت میکنن که همه دارن میرن حکومت نظامیه
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۴