×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
پول

ثبت‌نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک تجارت تمدید شد

به گزارش خط بازار؛ این بانک با فراهم کردن راهکاری سریع و ساده، امکان وکالتی کردن حساب به‌صورت غیرحضوری و در کمتر از یک دقیقه را فراهم کرده است.

برای وکالتی کردن حساب‌های بانک تجارت کافیست به آدرس www.tejaratbank.ir/vekalati مراجعه کرده و گزینه «وکالتی کردن حساب برای خرید خودرو» را انتخاب کنید. سپس کدملی و کد امنیتی را وارد کرده و در ادامه کد ارسالی به تلفن همراهتان را ثبت کنید. حالا به صفحه حساب‌های خود هدایت می‌شوید و در آن به‌راحتی می‌توانید یکی از حساب‌های خود را برای وکالتی کردن انتخاب کنید.

متقاضیان خرید خودروهای وارداتی می‌توانند با مسدودسازی 500 میلیون تومان در حساب وکالتی خود در بانک تجارت از طریق سامانه حساب‌های وکالتی این بانک اقدام کرده و در ادامه سایر مراحل را در سامانه یکپارچه به آسانی انجام دهند.

در این دوره خودروهای وارداتی شامل نیسان قشقایی، نیسان سیلفی، سوزوکی جیمنی پنج درب، اشکودا کاروک، نیسان کیکس، اوپل موکا، بایک بیجینگ X ۵۵ تک‌رنگ، تویوتا کرولا ۱۲۰۰، کیا ۳، مزدا۳۰- CX، اشکودا اوکتاویا، ام جی ۵، بایک بیجینگ X ۵۵ دو رنگ، کیا اسپورتیج، مزدا ۳ و ام جیGT ارائه می‌شود.

منبع: بانک تجارت

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت