×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

بخش دیگری از پول‌های بلوکه شده بزودی آزاد می‌شود

به گزارش خط بازار؛ کمیسیون اقتصادی مجلس خبرگان رهبری با حضور رئیس کل بانک مرکزی در دفتر دبیرخانه این مجلس در تهران تشکیل جلسه داد.

در این نشست فرزین؛ رییس کل بانک مرکزی با تشریح اقدامات بانک مرکزی برای کاهش نرخ تورم، جلوگیری از رشد نقدینگی و کنترل بازار ارز و طلا از راه اندازی ساختمان جدید مرکز مبادله طلا و ارز در آینده نزدیک خبر داد.

وی همچنین گزارشی از میزان آزادسازی پولهای بلوکه شده کشورمان و نحوه هزینه کرد این وجوه ارائه کرد و گفت: بخش دیگری از پولهای بلوکه شده با رایزنی‌های صورت گرفته بزودی آزاد و در اختیار کشورمان قرار خواهد گرفت.

فرزین در بخش دیگری از سخنان خود کنترل نرخ ارز را از اقدامات مؤثر بانک مرکزی در ماه‌های گذشته دانست و گفت الزام متقاضیان ارز به افتتاح حساب ارزی یکی از راههای حذف واسطه ها و مانع دلال بازی در بازار ارز بود و این اقدام سهم بسزایی در نابسامانی بازار ارز داشت.

در ادامه اعضای کمیسیون با تاکید بر ضرورت اجرای دقیق قوانین بانکداری اسلامی، مطالبات و دغدغه های اقتصادی و معیشتی مردم را بیان کردند.

منبع: تسنیم

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت