اگر قرار باشد مصداق یک انسان بیشرف خائن به تولید داخل را مثال زد بهترین گزینه برخی را میتوان نام برد.تاریخ ثابت خواهد کرد که این چه خائنی است.انشالله همه شاهد آن روز باشیم./ ب
سکوت ساپکو درخصوص سوالات خط بازار/راز ماندگاری چند ساله عباسی در بازرسی ساپکو/چرا در دوران پیرمحمدی زیان انباشته به 258 درصد سرمایه رسید؟
به گزارش خط بازار؛ دو روز گذشته خبری در خط بازار با عنوان”ماجرای عزل چند ساعته مدیر نظارتی خودروسازی/آیا باز هم پای یک پیرمرد در میان است؟” در خصوص مدیریت بازرسی شرکت ساپکو منتشر شد که علی رغم آمادگی خط بازار برای انتشار جوابیه ولی تا این لحظه هیچ پاسخی از سوی این شرکت داده نشده است.
این خبر در خصوص عزل چند ساعته احمد عباسی مدیر کنونی بازرسی ساپکو و انتصاب یونس آقایی به جای وی بود که طبق اخبار رسیده طی چند ساعت این انتصاب لغو شده است. صحت و سقم این خبر مطالبه خط بازار از مدیران ساپکو بود. این خبر بازتاب گسترده ای داشت و نظرات مختلفی نیز در انتهای خبر در حمایت و انتقاد از احمد عباسی مدیر بازرسی کنونی ساپکو داده شده است.
اینکه عملکرد عباسی در ساپکو چگونه بوده سوالی است که دستگاه های نظارتی و فنی باید به آن پاسخ دهند ولی به طور کلی این سوال مهم مطرح است که چرا علی رغم تغییر مدیران عامل مختلف و برخی دستگیری ها در ساپکو و حتی تغییر مدیران حراست، احمد عباسی در چند ساله اخیر به عنوان مدیر بازرسی ثابت مانده و تغییر نکرده است. آیا این ثبات مدیریت طولانی مدت به خاطر توانمندی و سلامت وی در حوزه بازرسی و نظارت بوده و یا علت چیز دیگری است؟
علاوه بر این سوال ابهامات و سوالات دیگری نیز مطرح است که نیازمند شفاف سازی است. براین اساس خالی از لطف نیست عباسی که برخی وی را دانش آموخته دانشگاه شریف و مدیر توانمند در حوزه بازرسی و نظارت می دانند، درخصوص ابهامات گزارش حسابرسی صورت های مالی سالانه منتهی به اسفند 1400 و چند سوال ذیل پاسخ روشن دهد.
برخی از این موارد که در گزارش حسابرس آمده به شرح ذیل است:
1- نرخ خرید برخی از قراردادهای فیمابین با سازندگان قطعات تا تاریخ گزارش(حسابرس) قطعی نشده و از بابت تعهدات مزبور، ذخیره کافی در حسابها شناسایی نگردیده است. ضمن اینکه تعدیل از این بابت سبب متاثر شدن نرخ فروش های شرکت به مشتریان(عمدتا ایران خودرو) نیز می گردد. مضافا تعدیلات نرخ بخشی از خریدها و فروش های سال های قبل نیز به حساب خرید و فروش سال مالی گزارش منظور شده است. با توجه به مراتب یاد شده هرچند اصلاح حسابها ضروری است، لیکن به دلیل عدم کفایت شواهد و مدارک مورد نیاز، تعیین تعدیلات قطعی در حال حاضر برای این سازمان مقدور نمی باشد.
2- مبلغ 21.504 هزار میلیارد ریال در شرکت های ایدم و آپکو سرمایه گذاری شده است که لیکن شواهدی مبنی بر وجود منافع آتی و یا قابلیت بازیافت سرمایه گذاری مزبور به این سازمان ارائه نشده است. با توجه به موارد یاد شده و عدم دسترسی به اطلاعات کافی تعیین آثار مالی احتمالی ناشی از این بابت بر صورت های مالی مشخص نمی باشد.
3- پاسخ تاییدیه های درخواستی و صورت تطبیق حساب های ارائه شده درخصوص برخی شرکت های طرف معامله با شرکت مورد گزارش حاکی از مغایرت هایی به شرح زیر می باشد:
با توجه به مراتب بالا و عدم اثبات صحت موارد یادشده از طریق سایر روش های حسابرسی، تعیین آثار احتمالی ناشی از رفع مغایرت های مذکور بر صورت های مالی مورد گزارش برای این سازمان مشخص نمی باشد.
4- مدارک پشتوانه آنالیز قیمت قطعات خریداری شده از سازندگان عمده به مبلغ 148.121 هزار میلیارد ریال به طور کامل به این سازمان ارائه نشده است. همچنین استانداردهای تعیین شده برای مصرف بعضی از مواد و اقلام ارسالی برای سازندگان جهت تولید قطعات نیاز به بازنگری دارد و در شرایط فعلی موجب کاهش تعهدات سازندگان طرف حساب شرکت گردیده است.
5- به رغم انجام استعلام خرید قطعات از سازندگان مختلف، مبلغ 78.239 هزار میلیارد ریال از قطعات خریداری شده به صورت تک سورس انجام گرفته است.
6- زیان انباشته شرکت بدون در نظر گرفتن آثار بندهای این گزارش در تاریخ صورت مالی مبلغ 116.718 هزار میلیارد ریال و معادل 258 درصد سرمایه شرکت می باشد.
همچنن چند سوال زیر نیز در خصوص عملکرد عادل پیرمحمدی و ساپکو مطرح است:
1- از زمان روی مدیرعاملی عادل پیرمحمدی در ساپکو از مهر 1398 تا پایان سال 1400، زیان خالص شرکت ساپکو افزایش چشم گیری داشته به طوری که زیان خالص این شرکت در پایان سال 1399، بیش از 35 هزار میلیارد ریال و در پایان سال 1400 بیش از 62 هزار میلیارد ریال بوده است. مسبب این وضعیت پیرمحمدی است و یا علت دیگری دارد؟
8- آیا اینکه عادل پیرمحمدی در دوران مدیریت ش در ساپکو همزمان عضو انجمن قطعه سازان و ایران خودرو بود به لحاظ قوانین ایراد قانونی نداشته است؟ آیا چنین موضوعی به فرض عدم مشکل قانونی، تضاد منافع ایجاد نمی کرد؟
9- آیا ممکن است در شرکت ساپکو برخی افراد علاوه بر سمت رسمی، در شرکت های دیگر عضو هیئت مدیره باشند؟
10- آیا اگر وابستگان برخی از مدیران و کارمندان مهم ساپکو در شرکت های سرشناس سازنده قطعات دارای مسئولیت باشند، ممکن است این موضوع برای اهداف عالیه شرکت خلل ایجاد کند و سبب رانت اطلاعاتی شود؟
11- آیا ممکن است برخی از مدیران و کارمندان مهم ساپکو در بیرون از ساپکو به طور رسمی و غیررسمی تولیدکننده قطعه باشند و آن را به ساپکو با واسطه یا بی واسطه بفروشند؟
12- و در نهایت آیا عادل پیرمحمدی به عنوان یک مدیر خودرویی شایستگی مدیرعاملی گروه ایران خودرو را دارد یا نه؟
منبع: خط بازار
برچسب ها :ایران خودرو ، خودروسازی ، ساپکو ، عادل پیرمحمدی ، مهدی خطیبی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
خط بازار کجايی بابا !!!
عادل پیر محمدی سال گذشته ۱۴۰۰ مدیر برتر صنعت شد؟ مثل مدیر عامل ایرانخودرو دیزل توسلی مهر که امسال شد!
و هر دو تا شون هم جایزه از سردار حسن زاده گرفتن.
پس هر دو مورد تأیید و حمایت هستند و زحمت زیان را مردم باید سهامدار و مردم از جیب مبارک بدهند و راضی باشند!
آقای الف رفیق شفیق وزیر است. ایشان سال ۹۸ وقتی ۲ رئیس زیر مجموعه خودش به بازرسی کل کشور در ارتباط با عملکرد و بی سوادی وی در امور و فساد گزارش دادند به دلیل رفاقت با برخی رییس وقت که و نفوذ ۱۰۰ درصدی در اخبار رسیده به بازرسی کل، هر دو رئیس را برکنار و آواره کرد تا قدرت و ارتباطاطش را نشان دهد.
سلام قربان
همان نماینده بازرسی که از طرف بازرسی کل کشور در ساپکو مستقر شده بود فعلا در ساپکو پست مدیریت تطبق حسابها رو گرفته ممنون قربان
قابل توجه نظارتی های خسته و خاموش و هماهنگ
برخی بچه شهر ری و پوششی آه اربعین با معرفی به دکتر ن مرحوم هستند
حساب مشترک با ایشون بررسی بشه
سفارش خبر احتمالا از سمت کسانی است نگران نشستن پیر محمدی بر صندلی ایران خودرو هستند.
شرف داشته باشید
زیان انباشتههای شرکتهای خودروسازی تابع سیاستهای کلی گروه است. پیر محمدی بی نظیر نبوده اما نسبت به قبل و بعد خودش عملکرد قابل دفاعی داشت. بخشی از زیان هم ربط به مقاومت دولت برای تعیین قیمت محصول است.
عمو نیکی روغن کار ماله میکشه.البته چون خانواده شهید هم هست و مرگ و میر برای همه هست ، برای شادی روح مادر مرحومه ایشون فاتحه ای قرائت بفرمائید…
با سلام
خط بازار جان یه گزارش هم از سیامکو تهیه شود که ایا بیت المال اونجا به هدر رفته یا نه؟
درود
جناب آقای عباسی وارد هفتمین سال مدیریت خود شده اند.
مدیران ارشد حداکثر ۵ سال بایست یک جا بمونند.
مقام معظم رهبری رئیس صدا و سیما و قوه قضائیه و …. را معمولا در بازه هایی ۵ ساله جابجا می کنند.
حال چرا اینقدر شور خدمت آنهم در آن پست وجود دارد الله اعلم ولی ماندن ایشان توجیهی ندارد.
و من الله توفیق
آقای وزیر صمت قول داده بودید گروه صنعتی ایرانخودرو خصوصی میشود تا زمانیکه این دو خودرو ساز خصوصی نشده همیشه باید منتظر حیف و میل بیت المال و تضیع حقوق سهامدار و زیاده خواهی عده ای باید باشیم
سایت شما در ساپکو فیلتر شد!!!!!!
هر کسی مدیر س بوده مسئول جعبه سیاه یکی از دفاتر خارج از کشور خلیج فارس است
خط بازار عزیز
بدنبال پاسخ جهت شفاف سازی هستی ،
طبق اطلاعات واصل شده ، سایت خط بازار در داخل شرکت ایران خودرو و شرکت های تابعه فیلتر و از دسترس خارج شده ،
میتوانید چک کنید تا مطمین شوید
در خودروسازی ها شفافیت و شفاف سازی تا این حد موج می زنه !
برخی برادرها فارغ از اینکه تحصیلات چی داره و رشته اش چیه و چه قدر کار بلده ، باید اونجا باشه و برخی ایشون رو سرگرم مداحی و روضه خوانی کنند در حالی که برخی از ظلم روا رفته برخاندان رسول الله با سوز و گداز میخونه
برخی برای مداحی و روضه خوانی حقوق میگیرند ، انصافا هم کار مداحی و روضه خونی رو بسیار مسلط هستند و صدای خوب و طنین بی مثالی دارند .
یا حق
همه باند ر تو مرکز تحقیقات رو ول کردن چسبیدن به این موضوع !!!
کی تشت رسوایی این باند زمین خواهد خورد ؟؟
درد شما آمدن پیر محمدی و ماندن عباسی است
درد و دغدغه ما جایگزینی آدمهای سالم و توانمند است
که فعلا میسور نیست
آقای معزول یادت هست هیچ وقت اجازه ندادی یکسری قطعات در ساپکو از تک سورسی در بیاد و دو یا سه تا تامین کننده داشته باشه؟
کجا اند نهادهای نظارتی بابت این موضوع سوال کنند چرا فقط یکی تامین کننده
چه انسانهای سالم از گردونه خارج شدند چون داشتند تامین کننده جدید می آوردند.
دست روزگار و عرق کارگر انتقام سختی میگیرد منتظر آن روز هستیم.
تاریخ تکرار میشود
فعلا که سایت خط بازار در شرکت ساپکو از دسترس خارج شده.
سؤال مهمی که برای کارکنان ساپکو مطرح است اینه که فردی که در زمان تصدی پست مدیر اداری مبالغ هنگفت علی الحساب های زانتی را پرداخته و دو ماه پیش به مدیریت امور دیگری در ساپکو منصوب شده بود بدون اینکه جوابگوی عملکرد خود باشد با حفظ سمت مجددا به سرپرستی امور اداری ساپکو منصوب شده است.
واقعا چه کسی پشت این انتصابها است؟ با این رویکرد آیا انتظار اصلاح امور و مبارزه با فساد در ساپکو انتظاری منطقی است
در طی این چند روزه مدیرعامل جدید الف معرفی میگردد ن یا ف
حتماٌ خبر فیلترینگ این سایت در ساپکو و ردیابی و احضار پرسنلی که این سایت را دنبال کردند را شنیدید!؟آیا صحت دارد؟
این همان روش گشت ارشاد آه اربعین به کمک ابزار و شریکش نفر بی سواد مداح در نابودی شرکت ساپکو و سازندگان توانمند و بی کس با پوشش فساد سازمانی حاجی طی سالهای گذشته است.
ضمناٌ چون تمام عوامل آه اربعین در ساپکو چیدمان شدندخیلی خیلی دیرشده و مدیر عامل جدید مثل منصوری بیرجندی 98 میشه…
جهت اطلاع پیرمرد ناعدیل فرمانبر آه بود و همه دربست فرمانبر حاجی
جلو ساخت و سازه ها و زدوبند ها رو بگیرید تو انتخاب پیمانکارا و پروژهای تایید شده که همشون ایراد داره
طرف شرکت س کارشناس بود یک شب شد مدیر عامل ۳ ماه دوام نیاورد چون با تیمش برتی یک سری افراد شرکت مشکلات اخلاقی جدی درست کردند اخراج شد .با پارتی رفت س مدیر عامل ق شد
ولی سایه به سایه هستیم غ
آقای عباسی بعنوان مدیر حسابرسی و بازرسی مدرک مهندسی متالورژی گرایش شکل دهی فلزات غیر آهنی دارد
خودت بخوان حدیث مفصل از این مجمل
درود
در خصوص معدل مدرک ایشون
مقدار سنوات تحصیل
نحوه ورود و خروج ایشان به دانشگاه
در پست قبلی مفصل بحث گردید
جناب آقای ش. ص. آقای م. اق, آقای غ آ و… دست از این کاراتون بردارین در مورد خودتونوم اگه دوست دارین اخبار با مدارک منتشر کنیم در زمان تصدیتون توی س و … چرا رقابت سالم ندارین همش دنبال حاشیه سازی برای پیشرفت هستین بجای اخبار حاشیه ساز برای دیگران درست بایستید و رقابت کنید در ضمن مهندس پیرمحمدی از جنابعالی و اعضای در ظاهر خوبتون کار درست تره . در ضمن اینقدر اخبار کذب از طریق همین خبرگزاری منتشر کردیم تا الان پست مسئولیت توی ساپکو بگیرین.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 25 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 25