×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

فاطمی امین در تهیه بولتن و آمار مهارت دارد نه در کار اداره وزارتخانه

به گزارش خط بازار؛ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه فاطمی امین وزیر صمت در تهیه بولتن و آمار مهارت دارد نه در کار اجرایی و اداره وزارتخانه، گفت: امیدواریم رئیس جمهور هر چه زودتر ۲ وزیر برای تصدی وزارت صنایع و بازرگانی به مجلس معرفی کند.

لطف الله سیاهکلی نماینده قزوین و آبیک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وعده سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص حذف قرعه کشی خودرو در سال ۱۴۰۱ و محقق نشدن این وعده تا الان، گفت: آقای فاطمی امین وعده هایی که می دهد بر اساس نظر کارشناسی واقعی نیست بلکه بر اساس آمار سازی اشتباهی است که به ایشان می ‌دهند و وی هم متاسفانه آن را می پذیرد.

وی افزود: اینجانب بارها با آقای فاطمی امین در خصوص این آمار سازی اشتباه نکاتی را گفتم اما ایشان باز آمارهای غلط می دهد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه داستان خودرو، داستان ساده ای نیست، افزود: پشت خودرو مافیایی بزرگی هستند و همواره با همین آمارهای غلط سر دولت ها کلاه گذاشتند.

سیاهکلی افزود: متاسفانه آقای فاطمی امین نمی تواند این وزارتخانه بزرگ را اداره کند و توانایی لازم را ندارد.

وی گفت: وزارت صنعت در انتخابات صنفی کسب و کار هم دخالت می کند این در حالی است که آنها وظایف اصلی خود را انجام نمیدهند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه آقای فاطمی امین هنوز اندازه وزارتخانه به دستش نیامده، تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت وظایف مهمی در رابطه با تولید و اشتغال دارد اما آقای فاطمی امین به این موضوع توجهی ندارد.

سیاهکلی با بیان اینکه مردم کف میدان و قیمت ها را می بینند نه این آمار سازیها را، افزود: آقای فاطمی امین در تهیه و ارائه بولتن و آمار مهارت دارد. کارش در همین حد بود. ایشان کار اجرایی نکرده و تسلطی بر امور وزارتخانه ندارد.

وی با بیان اینکه قیمت خودرو در دوره وزارت آقای فاطمی امین چند برابر شده، تصریح کرد: در ماه‌های گذشته اینجانب پیش بینی کردم که قیمت ۲۰۶ به یک میلیارد تومان می رسد. آن زمان قیمت خودرو ۲۰۶ زیر ۲۰۰ میلیون بود و الان به ۶۰۰ میلیون تومان رسیده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه ما بر اساس تخصص، مهارت، رقابت، کیفیت و کمیت حرف میزنیم اما وزیر صرفاً بر اساس آمارهای اشتباهی که به وی می دهند، حرف می زند، گفت: کار وزیر با این گونه آمارها درست نمی شود و وزارت خانه بزرگ صنعت، معدن و تجارت را نمی‌تواند اداره کند.

سیاهکلی با بیان اینکه آقای فاطمی امین شخصیت متدین و دوست داشتنی دارد، افزود: اما ایشان چون کار اجرایی نکرده توان اداره این وزارتخانه را ندارد.

وی اظهار امیدواری کرد با توجه به وعده آقای رئیس جمهور به مجلس مبنی بر تفکیک وزارت صمت ظرف ۲ ماه، هرچه زودتر وزارت صنعت، معدن و تجارت تفکیک شده و به ۲ وزارتخانه صنایع و بازرگانی تقسیم شود و ۲ وزیر برای تصدی وزارتخانه های جدید به مجلس معرفی شوند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: مجلس به رئیس جمهور ۲ ماه مهلت داده تا این کار را انجام دهد که اکنون حدود ۲۰ روز از آن گذشته است امیدواریم تا پایان مهلت دو ماهه ۲ وزیر برای وزارتخانه معرفی شوند.

منبع: بولتن نیوز

2 دیدگاه برای این مطلب

  • سیروس گفت:

    سوال از آقای سیاهکلی بفرمایید نمایندگانی که برای استیضاح وزیر صمت امضا داده بودند چرا یکشبه امضا خود را پس گرفتند؟ آیا این خیانت به ملت نیست؟ چگونه در یکشب به این نتیجه رسیدند که این فرد ضعیف و ناکارآمد برای دوماه دیگر که باعث ضرر غیرقابل جبران در صنعت و تجارت کشور شده همچنان بدون پاسخ به عملکرد غلط و مضر خود در این پست حساس باقی بماند

  • ناصر گفت:

    سلام دم سیاهکلی گرم که روی حرفش ایستاده وهیچ وجه کسی نتوانسته ارامش کن دمش گرم که به ملت خیانت نمیکن

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت