اختصاصی خط بازار
اوبر تجارت ميليارد دلاري مواد مخدر را شروع ميكند/پزشكان و متخصصان هشدار دادند
شرکت اوبر اولین قدم برای ورود به بازار ماریجوانا را برداشت؛ مشتریان در ایالت اونتاریوی کانادا به زودی قادر خواهند بود با استفاده از اپلیکیشن سفارش غذای اوبر (اوبر ایتس) محصولات مرتبط با حشیش و ماریجوانا را سفارش دهند.
کد خبر : 22607
تاریخ انتشار :چهارشنبه 3 آذر 1400 - 9:44
به گزارش خط بازار، گفته شده مشتریان این محصولات باید سفارش خود را در بخش ویژهای ثبت کنند و آن را از مغازهای نزدیک به محل سفارش تحویل بگیرند.
شرکت متولی توزیع این محصولات “توکیو اسموک” نام دارد و مشخص نیست عرضه از طریق اوبر، به سایر مناطق کانادا هم تعمیم یابد.
ارزش بازار مشتقات شاهدانه (حشیش و ماریجوانا) در کانادا حدود ٥ میلیارد دلار کانادا (٤ میلیون دلار آمریکا) برآورد شده است. بسيار از پزشكان و روانشناسان اين عمل را تهديدي براي سلامت عمومي جامعه عنوان كرده اند و از آن به عنوان افراشتن پرچم نئوليبراليسم براي به بردگي كشيدن اجتماع ياد كرده اند.
منبع: خط بازار
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰