×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

محسن رضایی: در روزهای آینده یک محدوده ممنوعه خارج از تنگه هرمز اعلام می‌شود

به گزارش خط بازار؛ هر کشتی وارد این محدوده جدید شود در فهرست تحریمی قرار می‌گیرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان آیتمه تنگه هرمز کامل بسته و تحت کنترل نیروهای مسلح است، گفت: ادعای ترامپ درباره باز بودن تنگه هرمز دروغی بزرگ است.

سرلشکر محسن رضایی یکشنبه شب در گفت و گوی ویژه خبری ادعای ترامپ درباره باز بودن تنگه هرمز را دروغ بزرگی تاقی کرد و گفت: پیش از بسته شدن تنگه هرمز بیش از ۱۰۰ فرونده کشتی بیش از ۱۰۰ میلیون تن کالا جابجا می‌کردند اما حالا حداکثر ۷ تا ۸ کشتی حامل کالای اساسی ایران جابجا می‌شود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: آمریکایی‌ها سعی می‌کنند قاچاقی و با صرف پول زیاد ۵ تا ۶ شناور عبور دهند که معمولا هم این کشتی‌ها مورد اصابت قرار می‌گیرند.

وی بیان کرد: البته ایران هم تصمیمی برای غرق کردن شناورهای قاچاقی آمریکایی نگرفته چون حامل نفت هستند و به محیط زیست منطقه آسیب می زنند.

در روزهای آینده یک محدوده ممنوعه خارج از تنگه هرمز اعلام می‌شود

دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: این محدوده از خط محاصره نیروی دریایی آمریکا شروع می شود تا مناطقی از خلیج فارس را در بردارد.

رضایی افزود: هر کشتی وارد این محدوده جدید شود در فهرست تحریمی قرار می‌گیرد.

منبع: ایرنا

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت