×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

پیشنهاد جنجالی«زنجانی» برای کنترل قیمت دلار/«بابک» رئیس جمهور ایران است؟

​​​​​​​به گزارش خط بازار؛ بابک زنجانی در حاشیه نمایشگاه الکامپ و در نشست خبری خود گفت: «من سایپا را قبل از جنگ درخواست دادم؛ دیدم قیمت آنجا را ۱ میلیارد دلار برای فروش گذاشته بودند که البته به خاطر بدهی‌هایش بود و می‌گفتند یکی بیاید این بدهی‌ها را تسویه کند. من همان موقع درخواست دادم که سایپا را ۲ میلیارد دلار بخرم، اما خورد به ماجرای جنگ…»

زنجانی با بیان اینکه می‌تواند نرخ ارز را برای یک سال در سطح فعلی حفظ کند، گفت: دلار را به من بدهید تا یک سال روی همین قیمت نگه دارم؛ وگرنه با همین روند، کشور تا یک سال دیگر نابود می‌شود.

وی با اشاره به دوران پس از آزادی از زندان اظهار کرد: وقتی از زندان آزاد شدم، حتی یک دلار هم نداشتم، اما با چند تماس تلفنی توانستم یک میلیارد دلار پول جور کنم و چند شرکت تأسیس کنم.

زنجانی ادامه داد: تمام بانک‌های ایران بیایند مقابل من بنشینند تا ببینیم من بیشتر می‌توانم سرمایه جذب کنم یا آنها؛ آن هم فقط با چند تلفن. این‌گونه مشخص می‌شود چه کسی اعتبار دارد.

وی با اشاره به فعالیت‌های خود در خارج از کشور گفت: من در خارج از کشور بانک داشتم و پول‌های وزارت نفت در آن حساب بود. پس از اعمال تحریم‌ها، پول‌های آنها در آنجا گیر کرد و گفتند تقصیر تو بوده و برای من حکم اعدام صادر کردند.

منبع: اخبار بانک

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت