پشت پرده زلزله مدیریتی در ایران خودرو جوان/منتظر تحولات در ساپکو باشید
به گزارش خط بازار؛ برکناری مدیرعامل ایران خودرو در بحبوحه جنگ و دوران آتش بس شوک بزرگی را به خودروسازی وارد کرد. شوکی که برخی آن را نشانه تقویت و قدرت گرفتن بیشتر سهامداران خصوصی و یکدست کردن هرم مدیریتی می دانند و برخی دیگر تفسیر متفاوتی دارند و این موضوع را به دلیل احتمال چرخش و بازپس گیری در آینده می دانند.
طبق اعلام ایکوپرس با پذیرش استعفای عادل پیرمحمدی، مدیرعامل پیشین ایرانخودرو، هیات مدیره این شرکت در آخرین جلسه خود، حسن قره یی را به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت منصوب کرد.
فارغ از اینکه علت این برکناری چیست، به نظر می رسد این موضوع با سونامی تغییرات در سطوح و شرکت های دیگر همراه باشد. از خدمات گرفته تا برخی مدیریت های مهم.
طبق اسناد مالی حسابرسی شده، ایران خودرو در ۶ ماه ابتدای سال ۱۴۰۴ نسبت به دوران مشابه سال گذشت علی رغم افزایش چند باره قیمت و درآمد ولی با زیان خالص همراه بوده است.
منبع: خط بازار
برکناری شیخ زاده و تیم همراه او انشالله به زودی
واقعا اوضاع سایپا خیلی خراب شده
وزیر صمت کی از خواب بیدار میشی
از سهام خصوصی انتظار میره گول شواف رو نخورند واینکه ایشون همه جا غیر موظف بودن الکی روزمه سازی نکیند و اینکه مثل م م بی ادبی رو فراموش کنن. در کل موفق باشن و پیروز. بماند به یادگار
آقای شیخ زاده ما داریم یک تخلف واضح را به شما اعلام میکنیم
در فروش غیر محصول کمر به نابودی بستن عده ای چون به کار اصلا تسلط ندارد
واقعا گند زدند تنها بهونه ش جنگ و افزایش نرخ دلار بود ولی امان از یه تصمیم مدیریتی درست .پرسنل هم ناراضی هستند از عملکرد مدیران و هیئت مدیره شرکتها
مدیرعامل محترم و جدید ایران خودرو
خواهشا تو این وضعیت فکری بحال نمایندگی های خدمات پس از فروش کنین
تعدیل نیرو و لغو نمایندگی تهران رو داریم
سلام برای ایشان با توجه به شناختی که از توانمتدیشان دارم آرزوی موفقیت دارم