×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

ترامپ: اگر توافق نکنیم به مرحله دوم می رویم

به گزارش خط بازار؛ دونالد ترامپ، پس از اتمام سفر بنیامین نتانیاهو به ایالات متحده، گفت که آمریکا باید با ایران به توافق برسد.

ترامپ روز پنجشنبه درحالیکه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ایالات متحده را به سمت سرزمین‌های اشغالی ترک کرده، بیان کرد که ایالات متحده باید با ایران به توافق برسد و فکر می‌کند که این توافق می‌تواند طی ماه آینده حاصل شود.

وی در گفت و گو با خبرنگاران، بار دیگر با استفاده از سخنان متناقض در مورد مذاکره و توافق احتمالی با ایران اظهار نظر کرد و افزود: تا هر زمان بخواهم با ایران صحبت خواهم کرد

ترامپ با اصرار بر استراتژی تناقض گویی افزود: اگر نتوانیم با ایران به توافق برسیم، به مرحله دوم می‌رویم.

رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر با زبان تهدید با ایران صحبت کرد و گفت که اگر توافقی منصفانه و خوب با ایران حاصل نشود «روزهای سختی برای آنها خواهد بود.»

رئیس جمهور آمریکا  چهارشنبه شب در خاتمه دیدار با نتانیاهو گفته بود: جلسه خیلی خوبی بود، به هیچ تصمیم نهایی نرسیدیم. من اصرار داشتم که مذاکرات با ایران ادامه یابد.

او عنوان کرد: باید دید می‌توان به توافقی دست یافت یا خیر. اگر نه، باید ببینیم نتیجه چه می‌شود. دفعه قبل ایران تصمیم گرفت که بهتر است توافقی امضا نکند .

ترامپ ادامه داد: امیدوارم ایرانی ها اینبار منطقی تر و معقول تر از قبل رفتار کنند.

منبع: تسنیم

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت