×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
بازار و صنعت

تهران رکورددار کاهش بارش‌ها شد

به گزارش خط بازار؛ بر اساس جدیدترین آمار رسمی ارائه شده از سوی شرکت مدیریت منابع آب ایران، میزان بارش‌ها در استان تهران از ابتدای سال آبی جاری تا روز هشتم دی‌ماه، به ۱۸.۸ میلیمتر رسیده است.

این درحالی است که میزان بارش‌های استان تهران در یک سال آبی نرمال (متوسط آمار ۵۷ سال گذشته) بالغ بر ۸۰.۷ میلیمتر بوده و مقایسه این رقم با بارش‌های امسال، از کاهش ۷۷ درصدی بارش‌ها در استان تهران حکایت دارد.

همچنین میزان بارش‌های تهران در مدت مشابه سال گذشته نیز که سالی خشک و کم‌بارش بوده، ۵۶.۷ میلیمتر بود که مقایسه بارش‌های سال آبی جاری تهران با مدت مشابه سال قبل هم نشان‌دهنده افت ۶۷درصدی بارش‌های تهران است.

در بین ۳۱ استان کشور، بیشترین میزان افت بارش‌ها را در استان تهران شاهد هستیم و به‌عبارتی، تهران رکورددار کاهش بارش‌های امسال ایران است.

منبع: تسنیم

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت