×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
پول

مسدودسازی حساب بانکی تولیدکنندگان ممنوع است

به گزارش خط بازار؛ محمد نوذری استاندار قزوین در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تأکید کرد: هیچ مدیر دستگاه خدمات‌رسانی مجاز نیست به بهانه بدهی آب، برق، گاز، بیمه یا مالیات اقدام به مسدود کردن حساب‌های بانکی واحدهای تولیدی و صنعتی کند.

وی با اشاره به شرایط حساس اقتصادی کشور خاطرنشان کرد: قرار نیست با شیوه‌های گذشته به سراغ حل مشکلات برویم؛ امروز وظیفه داریم مسیر کسب و کار را برای تولیدکنندگان هموار کنیم.

استاندار قزوین با استناد به اختیارات تفویض‌شده به استانداران کشور از سوی رئیس جمهور افزود: تا زمانی که واحد تولیدی در حال فعالیت است، توقف گردش مالی، به معنای وارد کردن ضربه مستقیم به اشتغال و معیشت مردم است.

نوذری تأکید کرد: صنعتگران باید بدهی‌های خود را به‌موقع بپردازند تا خدمات‌رسانی دستگاه‌ها مختل نشود.

استاندار قزوین در بخش دیگری از سخنانش برای رونق حوزه گردشگری اعلام کرد: استان قزوین آمادگی دارد با صدور مجوزهای بی‌نام، فرآیند ورود سرمایه‌گذاران برای ساخت هتل و زیرساخت‌های اقامتی را تسریع کند.

نوذری تصریح کرد: این اقدام، بخشی از بسته حمایتی استان برای جذب سرمایه و ایجاد اشتغال پایدار در بخش گردشگری است.

منبع: تسنیم

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت