پاسخ قاطع حکومتی به ایران خودرو

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی با هشدار به ایران خودرو، خواستار تمکین این شرکت از حکم صادره این سازمان شد.
کد خبر : 119700
تاریخ انتشار :پنجشنبه 23 مرداد 1404 - 21:36

به گزارش خط بازار؛ سید یاسر رایگانی مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی در واکنش به اطلاعیه اخیر ایران‌خودرو درباره حکم تعزیرات، تأکید کرد که ادعای شرکت مبنی بر ابهام در دستور فروش خودرو و اشاره به دفاعیات قانونی، کاملاً مردود است.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: اقدام ایران‌خودرو در ارسال متن تأمین علیه مرجع رسمی کشور می‌تواند مصداق تشویش اذهان عمومی باشد.

به گفته رایگانی، شرکت باید تنها مفاد قرار صادره را اجرا کند و از هرگونه تمرد خودداری کند.

مدیرکل روابط‌عمومی سازمان تعزیرات حکومتی درباره قرار تأمین توضیح داد: این اقدام با گزارش کارشناسی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان در خصوص تایید گرانفروشی انجام شده و پس از انجام تمام تشریفات قانونی و با تبیین دقیق اتهام به نمایندگان حقوقی شرکت صادر شده است.

وی افزود: هدف از این حکم، جلوگیری فوری از توسعه موضوعات پرونده و اطلاع‌رسانی عمومی مطابق مقررات قانونی است و اقدام قاطع و قانونی رئیس شعبه دوم بدوی تهران، آقای حیدری، شایسته تقدیر است.

لازم به ذکر است، در پی اثبات گران‌فروشی میلیاردی ایران‌خودرو، اعضای حقیقی هیئت‌مدیره این شرکت محکوم شدند و ایران‌خودرو ملزم شد خودروهای تولیدی خود را با قیمت مصوب قبلی به فروش برساند.

همچنین قرار تأمین برای برخی فعالیت‌های شغلی اعضای هیئت‌مدیره صادر شد تا از تکرار تخلفات جلوگیری شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تاوا پنجشنبه , ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴

ساپکو منحل شود همه چیز درست میشود
لانه زنبور ایران خودرو ساپکو است

css.php