وعده صادق ۳؛ اصابت موشک‌های ایرانی به تل‌آویو و حیفا

اولین تصاویر منتشر شده از پایتخت رژیم صهیونیستی از اصابت موفق موشک‌های ایرانی به قلب تل آویو حکایت دارد.
کد خبر : 111020
تاریخ انتشار :جمعه 23 خرداد 1404 - 22:57

به گزارش خط بازار؛ از دقایقی قبل عملیات وعده صادق 3 با شلیک صدها موشک به سوی سرزمین های اشغالی پایگاه های رژیم صهیونیستی و مقر وزارت جنگ این رژیم را در منطقه کریات تل آویو هدف قرار دادند.

اولین تصاویر منتشر شده از پایتخت رژیم صهیونیستی حاکی از اصابت موفق موشک های ایرانی به قلب تل آویو است و علاوه بر وزارت جنگ، وزارت امنیت رژیم صهیونیستی نیز هدف قرار گرفت.

همزمان با پیام مقام معظم رهبری موشک های ایرانی به مرکز شهر تل آویو اصابت کرد و برخلاف ادعاهای رژیم درباره سامانه‌های دفاع هوایی چند لایه این رژیم و ناتو که در خدمت آنها قرار گرفته، با موفقیت به زمین نشستند.

همچنین علاوه بر تل‌آویو  شهر بندری حیفا نیز  با موفقیت هدف قرار گرفت و منابع عبری خبر دادند که دستکم 7 نقطه از پایتخت اسرائیل هدف موشک های ایرانی در موج دوم هدف قرار گرفته است.

حمله اسرائیل به ایران , عملیات وعده صادق ,

براساس بیانیه منتشر شده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عملیات وعده صادق با رمز یا علی ابن ابی طالب انجام شده و اهداف نظامی در پایتخت رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند.

در همین زمینه یک مسئول عالی رتبه اسرائیلی تایید کرد 100 فروند موشک از ایران به سوی رژیم صهیونیستی شلیک شده است. همچنین سایت وای نت خبر داد که اصابت موشک های ایران در رامات گان و تل آویو منجر به تلفات انسانی دست کم مجروحیت 17 نفر شده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php