وزیر صمت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم

به گفته وزیر صمت در تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستم اما به بهانه‌هایی واردات انجام می‌شود.
کد خبر : 72556
تاریخ انتشار :یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 15:03
به گزارش خط بازار؛ عباس علی آبادی وزیر صمت اظهار داشت: در تولید خودروهای کشنده و اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم بلکه در تولید این خودروها نیازمند زمان و نیازمند تامین هزینه ها هستیم.
وزیر صمت بیان داشت: متاسفانه گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه زمان اینکه خودرو فوری مورد نیاز است واردات انجام می شود.
وی در پاسخ به این سوال که چگونه می توان جلوی این بهانه را گرفت، گفت: هر بار به دنبال یک بهانه می گردند برای آنکه راهی پیدا کنند تا به منفعت مورد نظر خود دست یابند. الان یکی از بهانه ها این است که تامین کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: ما باید این بهانه را از بین ببریم و روش هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا به این بهانه ها به سمت خارجی ها نرویم.
منبع: فارس
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php