وام ۱۸ میلیاردی بانک توسعه صادرات به سه نفر از اعضای هیئت مدیره

بعد از ماجرای حقوق نجومی اعضای هیئت مدیره بانک توسعه صادرات که هیچ پاسخی از سمت مدیران این بانک داده نشد حالا در جدیدترین بررسی ها مشخص می شود که سه نفر ازا عضای هیئت مدیره این بانک بیش از ۱۸ میلیارد ریال از این بانک تسهیلات دریافت کرده اند.
کد خبر : 18523
تاریخ انتشار :شنبه 3 مهر 1400 - 14:10

به گزارش خط بازار، بعد از ماجرای حقوق نجومی اعضای هیئت مدیره بانک توسعه صادرات که هیچ پاسخی از سمت مدیران این بانک داده نشد حالا در جدیدترین بررسی ها مشخص می شود که سه نفر ازا عضای هیئت مدیره این بانک بیش از ۱۸ میلیارد ریال از این بانک تسهیلات دریافت کرده اند.

 

وام میلیاردی بانک توسعه صادرات
وام میلیاردی بانک توسعه صادرات

هرچند که این بانک نام اعضای گیرنده این تسهیلات را مشخص نکرده اما رقم دریافت وام توسط این سه عضو هیئت مدیره غیرقابل سانسور و کتمان است. لازم به ذکر است این مقدار معادل ۱۰ درصد کل تسهیلات این بانک به بخش دولتی است.

 

تسهیلات به بخش دولتی

 

 

 

 

 

 

منبع: رصد روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php