هشدار عراق درباره سازماندهی مجدد داعش

«فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق گفت که پس از فروپاشی ارتش سوریه، گروهک تروریستی داعش توانسته است صفوف خود را سازماندهی کند و سلاح‌های زیادی را به دست آورد.
کد خبر : 89729
تاریخ انتشار :جمعه 30 آذر 1403 - 12:46

به گزارش خط بازار؛ فؤاد حسین، وزیر خارجه‌ عراق، شامگاه پنجشنبه اعلام کرد که گروه تروریستی داعش در حال بازسازی صفوف خود است.

وی در تماس تلفنی با «هامیش والکونر» وزیر مشاور دولت انگلیس در امور غرب خاورمیانه و شمال آفریقا،  گفت که داعش در پی فروپاشی ارتش سوریه و رها شدن انبارهای تسلیحات، مقادیر زیادی سلاح به دست آورده است و همین امر به گسترش کنترل این گروه بر مناطق بیشتری منجر شده است.

فؤاد حسین در این بیانیه همچنین، نسبت به خطر فرار عناصر داعش از زندان‌ها و وخامت اوضاع در اردوگاه الهول و تأثیر آن بر امنیت سوریه و عراق هشدار داد و بر ضرورت «ساختن روند سیاسی سوریه بر اساس مشارکت نمایندگان تمام گروه‌ها و اهمیت ارائه کمک‌های بین‌المللی پایدار به مردم سوریه» تأکید کرد.

فالکونر نیز از نتایج نشست‌های العقبة در اردن که انگلیس در آنها شرکت داشته است، ابراز خرسندی کرد و بر اهمیت ادامه این نشست‌ها در همان چارچوب برای پیگیری وضعیت سوریه و رصد تحولات آن تأکید کرد.

وزیر خارجه انگلیس همچنین از نگرانی کشورش درباره احتمال درگیری مسلحانه بین برخی از گروه‌های مسلح و نیروهای دموکراتیک سوریه سخن گفت و تأکید کرد که «وضعیت سوریه تحمل درگیری‌های داخلی بیشتر را ندارد.»

منبع: تسنیم

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php