بنا بر ادعای یک روزنامهنگار برجسته آمریکایی جو بایدن در دوره ریاستجمهوری خود قصد داشته رئیسجمهور روسیه را ترور کند.
به گزارش خط بازار؛ «تاکر کارلسون» روزنامهنگار آمریکایی گفت دولت «جو بایدن»، رئیسجمهور پیشین آمریکا تلاش کرده است «ولادیمیر پوتین»، رئیسجمهور روسیه را به قتل برساند.
کارلسون گفت: «آنتونی بلینکن، وزیر خارجه پیشین، آنقدر صریح بود که حتی سعی داشت یک جنگ جدی به راه بیندازد، کاری مانند ترور پوتین. آنچه دولت بایدن انجام داد، تلاش برای کشتن پوتین بود.»
در باب شکست روسیه در شام تحلیلها بسیار است. گروهی از ناظران براین باورند که کرملین سوریه را باخت چرا که اهدافش را نه براساس واقعیتهای میدانی، بلکه در راستای اهداف ایدهآلیستی تعریف کرده بود و همین گزاره به پاشنه آشیل این بازیگر در برابر رقبا تبدیل شد.
این روزنامهنگار جزئیات و شواهدی درباره این تلاش ادعایی برای ترور پوتین ارائه نکرد، اما گفت برای دولت پیشین آمریکا، «هرجومرج نوعی سپر حفاظتی محسوب میشد.»
به گفته ریابکوف، بلوسوف با «لوید آستین»، وزیر دفاع آمریکا، تماس گرفته و از او خواسته است که کییف را از این تلاشها منصرف کند.
منبع: اقتصادنیوز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰