نتانیاهو در ادعایی: چهره خاورمیانه را تغییر می‌دهیم

سوریه دیگر همانند گذشته نیست، لبنان دیگر لبنان سابق نیست، غزه دیگر غزه چند سال پیش نیست و همچنین ایران دیگر همان ایران گذشته نیست و قدرت بازوان ما را احساس کرده است.
کد خبر : 89386
تاریخ انتشار :دوشنبه 26 آذر 1403 - 14:23

به گزارش خط بازار؛ نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی مدعی شد: «همانطور که یک سال پیش گفتم ما خاورمیانه را تغییر خواهیم داد، اکنون عملا در حال تغییر آن هستیم، سوریه دیگر همانند گذشته نیست، لبنان دیگر لبنان سابق نیست، غزه دیگر غزه چند سال پیش نیست و همچنین ایران دیگر همان ایران گذشته نیست و قدرت بازوان ما را احساس کرده است.

بنیامین نتانیاهو گفت: «من بار دیگر شب گذشته با دوستم، دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا گفت‌وگو کردم که بسیار دوستانه و گرم و مهم بود، ما درباره نیاز به تکمیل پیروزی اسرائیل و تلاش‌ها برای آزادی اسرایمان صحبت کردیم، ما به همکاری مشترک برای آزادی اسرا ادامه خواهیم داد.»

وی تصریح کرد: «ما به شدت و همچنین خردمندی به تلاش برای تضمین صلح و ثبات ادامه می‌دهیم اما چالش‌های بسیاری وجود دارد، ما قصدی برای رویارویی در سوریه نداریم، اسرائیل سیاست‌های خود را بر مبنای وضعیت میدانی ترسیم خواهد کرد.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت: «سوریه طی ده‌ها سال دشمنی فعال برای اسرائیل بود، ما طی روزهای گذشته آنچه که حکومت اسد طول چندین سال ساخته بود را نابود کردیم.»

نتانیاهو با بیان اینکه ما به مسیرهای قاچاق سلاح به حزب‌الله از طریق سوریه ضربه زدیم، گفت: «ما به جلوگیری از تسلیح دوباره حزب‌الله پایبند هستیم و به ضربات خود در این باره ادامه خواهیم داد.»

منبع: شفقنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php