اختصاصی خط بازار
ناکامی رانندگان تسلا در استفاده از خودروها
به گزارش خط بازار، در آخر هفته گذشته و اوایل این هفته دهها نفر از دارندگان این خودرو در رسانههای اجتماعی درباره دیدن یک پیام خطا در اَپ موبایل تسلا گفتند و اینکه مانع ارتباط با وسیله نقلیه میشد.
ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، شخصاً به شکایت یک راننده در کره جنوبی پاسخ داد و در توییتر نوشت: “در حال بررسی هستیم.”
آقای ماسک بعداً تویت کرد که اَپ تسلا بزودی آنلاین خواهد شد.
اَپ تسلا به عنوان سویچ خودرو برای باز کردن قفل درها و روشن کردن موتور استفاده میشود.
مالکان خودروهای تسلا شکایتهای زیادی را به صورت آنلاین درباره عدم امکان استفاده از وسیله نقلیه خود ارسال کردند.
یکی از مالکان در توییتی نوشت: “در فاصله یک ساعتی خانهام گیر افتادم، چون معمولاً از تلفنم برای روشن کردن ماشین استفاده میکنم.”
به گزارش وبسایت داوندیتکتور که از کار افتادن وبسایتها و اَپها را رصد میکند، جمعه شب حدود ۵٠٠ کاربر خطایی را در این اَپ گزارش کردند. این خطا در عرض پنج ساعت بیشتر از ۶۰ بار گزارش شده بود.
آقای ماسک در توییتی نوشت: “با عرض پوزش، اقداماتی را انجام خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که این اتفاق دیگر تکرار نشود.”
استوارت ماسون، سردبیر وبسایت دِ کار اکسپرت به بیبیسی گفت که این اپلیکیشن تنها راه دسترسی به خودرو نیست.
او گفت: “بجز این اَپ، مکانیسم دیگری هم برای سوار شدن به ماشین وجود دارد که اگر رانندگان آن را همراه نداشته باشند، دچار مشکل میشوند.”
“فناوری همه کارها را را تسهیل میکند، اما متکی به سروری است که ۲۴ ساعته کار کند. این دقیقا شبیه این است که بدون همراه داشتن کارتهای بانکی خود به خرید رفته و انتظار داشته باشیم همه هزینهها را با گوشی هوشمند خود پرداخت کنیم. اگر همیشه به یک مکانیسم وابسته باشیم، احتمال دارد زمانی در جایی گیر بیافتیم.”
پروفسور دیوید بیلی، از مدرسه بازرگانی بیرمنگام، مقالات بسیاری در مورد صنعت خودرو نوشته است. خود او هم یک تسلا دارد و روز جمعه گرفتار همین مشکل قطعی شده بود.
او به بیبیسی گفت: “تسلا تا حدودی قربانی موفقیت خودش است. این شرکت مشتریانش را تشویق میکند تا از فناوریهای پیشرفتهای که خلق کرده استفاده کنند. گاهی اوقات هم مشکل پیش میآید.”
با وجود اینکه قطعا میتوانید از سویچ برای باز کردن خودرو استفاده کنید، بسیاری از رانندگان تسلا، که یکی از پیشرفتهترین خودروهای بازار را خریدهاند، بطور غریزی بر فناوری متکی هستند.”
منبع: خط بازار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0