خط بازار
اخبار

میلیاردر‌های آمریکایی که نامشان در پرونده‌ اپستین است

به گزارش خط بازار؛ بیل گیتس و ایلان ماسک، میلیاردرهای آمریکایی هستند که نامشان در پرونده جفری اپستین، مجرم جنسی دیده می‌شود.

پرونده‌های تحقیقاتی تازه منتشر شده در مورد جفری اپستین، مجرم جنسی کودکان آمریکایی بررسی دقیق‌تری را در مورد ارتباطات او با برخی از ثروتمندترین و قدرتمندترین مردان ایالات متحده، از جمله بزرگانی مانند بیل گیتس و ایلان ماسک، انجام داده است.

بخشی از اسناد منتشر شده توسط وزارت دادگستری ایالات متحده در روز جمعه، بیش از یک ماه پس از مهلت قانونی ۱۹ دسامبر برای انتشار تمام اسناد مربوط به اپستین منتشر شد.

این انتشار که شامل ۳ میلیون صفحه است، توجه را به دو نفر از ثروتمندترین مردان جهان – بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت، و ایلان ماسک، بنیانگذار تسلا – که هر دو قبلاً ارتباطات خود را با اپستین کم‌اهمیت جلوه داده بودند، جلب کرده است.

طبق گزارش الجزیره، در پیش‌نویس ایمیلی که در میان اسناد موجود است، اپستین نوشته که گیتس درگیر روابط نامشروع بوده و از او برای تهیه دارو «برای مقابله با عواقب رابطه جنسی با دختران روسی» کمک گرفته است. مشخص نیست که آیا اپستین این ایمیل را ارسال کرده است یا خیر.

بنیاد گیتس، در بیانیه‌ای به نیویورک تایمز، ادعاهای مربوط به روابط نامشروع را «کاملاً پوچ و نادرست» خواند و رد کرد.

ایمیل‌های ایلان ماسک، بنیانگذار تسلا نیز به اپستین نشان می‌دهد که ماسک بین سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳، سال‌ها پس از محکومیت اپستین به جرم درخواست فحشا از یک فرد زیر سن قانونی، به طور فعال چندین بازدید از جزیره خصوصی اپستین در کارائیب را دنبال می‌کرده است.

در یکی از این ایمیل‌ها در سال ۲۰۱۲، ماسک می‌نویسد: «چه روزی/شبانه روزی، وحشی‌ترین مهمانی در جزیره شما خواهد بود؟»

به نظر می‌رسد یکی از جلسات برنامه‌ریزی شده با ماسک در سال ۲۰۱۳ به دلیل برنامه‌ریزی توسط اپستین لغو شده است. این ایمیل‌ها نشان نمی‌دهند که ماسک در نهایت از جزیره اپستین بازدید کرده است، اما ادعاهای قبلی ماسک مبنی بر اینکه او کسی است که دعوت‌های اپستین را رد کرده است، به چالش می‌کشد.

ماسک روز شنبه در حساب رسمی خود در برنامه ایکس پاسخ داد که «به خوبی آگاه بوده است که برخی از مکاتبات ایمیلی با او می‌تواند به اشتباه تفسیر شود و توسط مخالفان برای بدنام کردن نام من استفاده شود.»

ماسک نوشت: «هیچ کس به اندازه من برای انتشار پرونده‌های اپستین تلاش نکرده است و خوشحالم که بالاخره این اتفاق افتاده است.» «من مکاتبات بسیار کمی با اپستین داشتم و دعوت‌های مکرر برای رفتن به جزیره او یا پرواز با «لولیتا اکسپرس» او را رد کردم.»

طبق گزارش “پولیتیکو”، با این حال در نوامبر ۲۰۱۲، او از اپستین درباره شرکت در «عجیب‌ترین مهمانی» جزیره در آن سال پرسید. یک ماه بعد، ماسک دوباره پیشنهاد داد که می‌خواهد مهمانی بگیرد، اما نگران بود که جزیره اپستین مقصدی بیش از حد آرام باشد.

ماسک نوشت: «من امسال تا سرحد عقل کار کرده‌ام و بنابراین، وقتی بچه‌هایم بعد از کریسمس به خانه برگردند، واقعاً می‌خواهم در سنت بارتز یا جاهای دیگر به مهمانی بروم و خودم را رها کنم.»

این پرونده‌ها همچنین شامل مکاتبات ایمیلی است که نشان می‌دهد هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی ترامپ، در دسامبر ۲۰۱۲ برای بازدید از جزیره اپستین برنامه‌ریزی کرده است. به نظر می‌رسد یک ایمیل که از دستیار اپستین به لوتنیک ارسال شده، تأیید می‌کند که این دو مرد در آن دوره با هم ملاقات داشته‌اند.

در اکتبر ۲۰۲۵، لوتنیک اپستین را «فاحشه» و «بزرگترین باج‌گیر تاریخ» نامید و ادعا کرد که سال‌ها قبل با این مرد قطع رابطه کرده است.

سخنگوی وزارت بازرگانی در بیانیه‌ای گفت که لوتنیک «تعاملات محدودی با اپستین در حضور همسرش داشته و هرگز به ارتکاب جرم متهم نشده است.»

خشم دموکرات‌ها از ترامپ؛ پرونده اپستین و لاپوشانی فاحش

انتشار سه میلیون صفحه از پرونده جفری اپستین مجرم محکوم‌شده جرایم جنسی علیه کودکان توسط وزارت دادگستری آمریکا (DOJ)، به‌جای پایان دادن به پرونده، موجب تشدید تنش‌ها میان دموکرات‌ها و دولت ترامپ شده است. دموکرات‌ها این اقدام را ناقص و غیرقانونی می‌دانند و آن را تلاشی برای پنهان‌کاری و محافظت از ترامپ و نزدیکانش توصیف می‌کنند.

وزارت دادگستری اعلام کرده بیش از شش میلیون صفحه مرتبط شناسایی گردیده، اما تنها حدود سه میلیون و پانصد هزار صفحه پس از بررسی و حذف اطلاعات حساس منتشر شده و این آخرین بسته اعلام شده است. به‌باور دموکرات‌ها حدود نیمی از پرونده همچنان پنهان مانده و این نقض مستقیم قانون شفافیت پرونده‌های اپستین است.

رابرت گارسیا، از اعضای ارشد دموکرات کمیته نظارت مجلس نمایندگان، گفت این اقدام دولت «خشم‌آور و نگران‌کننده» است. جیمی راسکین، از اعضای ارشد کمیته قضایی، خواستار دسترسی فوری کنگره به نسخه‌های بدون حذف‌شده و بررسی قانونی بودن آنها شده است.

رو خانا، قانونگذار دیگر ایالت کالیفرنیا، تأکید کرده است که نگه داشتن بخش عمده‌ای از پرونده «سؤال جدی» ایجاد می‌کند. چاک شومر، رهبر اقلیت سنا، دولت ترامپ را متهم به نادیده گرفتن قانون و محافظت از ترامپ کرده است.

در پی این موضوع، دموکرات‌ها نامه‌ای رسمی به وزارت دادگستری ارسال کرده و خواستار دسترسی فوری به نسخه‌های بدون حذف‌شده هستند تا بررسی کنند آیا حذف‌ها قانونی بوده یا برای حفاظت از افراد قدرتمند انجام شده است. برخی نمایندگان، حتی از حزب جمهوری‌خواه، خواستار جلسه با وزارت دادگستری برای بررسی پرونده‌های بدون حذف‌شده شده‌اند و تهدید به اقدامات قانونی بیشتر نیز مطرح است.

در مقابل، تاد بلانچ، معاون دادستان‌کل، اعلام کرده است که حذف اطلاعات تنها برای حفاظت از قربانیان و اطلاعات حساس بوده و انتشار پرونده مطابق قانون انجام شده است. او همچنین گفت کنگره در صورت تمایل می‌تواند به نسخه‌های بدون حذف‌شده دسترسی داشته باشد.

این پرونده اکنون به محل اصلی مناقشه در کنگره تبدیل شده است؛ دموکرات‌ها از آن برای حمله به ترامپ استفاده می‌کنند، در حالی که جمهوری‌خواهان و دولت، اتهامات را اغراق‌آمیز و بی‌اساس می‌دانند.

منبع:‌ تسنیم

دیدگاه خود را بنویسید