موتور سایپا در فردا خاموش می شود؟

خودروسازی فردا سال گذشته حدو ۱۸ هزار و ۳۰۶ دستگاه خودرو سواری تولید کرده است که با این کارنامه شاید سکاندار مناسبی برای گروه خودروسازی سایپا با تیراژ چند صدهزار دستگاه نباشد.
کد خبر : 105513
تاریخ انتشار :جمعه 12 اردیبهشت 1404 - 20:44

به گزارش خط بازار؛ رقابت برای خرید ۴۲ درصد از سهام تودلی گروه خودروسازی سایپا به ارزش حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان بالا گرفته است، براساس اخبار منتشره تاکنون چهار پاکت از سوی متقاضایان خرید این سهام وصل شده که عبارت است از؛ کرمان موتور، گروه انتخاب و آخرین متقاضی هلدینگ گلستان مالک گروه خودروسازی فردا است. البته واگذاری سهام مذکور به وقت اضافه رفته و احتمالا متقاضیان جدیدی نیز به این چهار خواستگار گروه خودروسازی سایپا اضافه شوند، در ادامه نگاهی به وضعیت تولید خودروسازی فردا به عنوان کارنامه ای جهت سکانداری گروه خودروسازی سایپا خواهیم داشت؛

گروه خودروسازی سایپا چه تعداد خودرو تولید کرد؟

گروه خودروسازی سایپا سال گذشته ۳۴۲ هزار و ۶۴۰ دستگاه خودروسواری تولید کرده است. این خودروساز با گردش مالی چند همتی و سهم بسیار بالای فروش خودروهای اقتصادی در کشور، توام با زیرساخت های صنعتی فراوان به عنوان یک سرمایه ملی در کشور شناخته می شود. گروه خودروسازی سایپا به عنوان دومین خودروساز بزرگ کشور، ظرفیت های بالا تولید در پارس خودرو و سایپا کاشان دارد. هر یک از متقاضیان بخش خصوصی که سکاندار نارنجی پوشان جاده مخصوص شوند، باید اهلیت و توانمندی تولید انواع خودرو در دومین قطب خودروسازی کشور را داشته باشند.

خودروسازی فردا می تواند سکان دار سایپا باشد؟

خودروسازی فردا سال گذشته در مجموع ۱۸ هزار و ۳۰۶ دستگاه خودرو سواری تولید کرد. از این تعداد حدود ۷ هزار و ۳ دستگاه خودرو چانگان بی ۵۱۱ اتوماتیک بود، تولید این تعداد خودرو چانگان بی ۵۱۱ به دلیل قرارداد خودروسازی فردا با تاکسیرانی جهت نوسازی ناوگان بود

خودروسازی فردا چه تعداد خودرو تولید کرد؟

خودروسازی فردا به عنوان یکی از خودروسازی های بخش خصوصی در کشور شناخته می شود که متعلق به هلدینگ گلستان است که در گذشته با شرکت های مانند اطلس خودرو و آسان موتور به بازار خودرو راه یافت. این دو شرکت طی دو دهه گذشته اقدام به عرضه برندهای کیا و هیوندای به ایران کرده بودند. اما اکنون فعالیت هلیدینگ گلستان روی مونتاژ خودروهای چینی در شرکت فرداموتورز متمرکز است. این شرکت سال گذشته در مجموع ۱۸ هزار و ۳۰۶ دستگاه خودرو سواری تولید کرد. از این تعداد حدود ۷ هزار و ۳ دستگاه خودرو چانگان بی ۵۱۱ اتوماتیک بود، تولید این تعداد خودرو چانگان بی ۵۱۱ به دلیل قرارداد خودروسازی فردا با تاکسیرانی جهت نوسازی ناوگان و با هدف تزریق بودجه مالی جهت رشد تیراژ به این خودروساز شکل گرفت.

بنابراین می توان گفت خودروسازی فردا توان مالی چندانی در تولید یا مونتاژ خودرو ندارد، بنابراین در مقام قیاس با گروه خودروسازی سایپا، شاید بهتر باشد مدیران ارشد این خودروساز ابتدا توان تولید خود را ارتقا دهند سپس به فکر تصاحب سهام، مالکیت یا مدیریت سایر شرکت های خودروساز در کشور باشند.

اهلیت و توانمندی مورد توجه باشد

خصوصی سازی در دولت چهاردهم ظاهرا به ایستگاه «سایپا» نزدیک تر شده است، کارشناسان صنعت خودرو بارها تاکید کردند که متقاضیان خرید نارنجی پوشان جاده مخصوص ابتدا باید اهلیت سپس توانمندی مالی و صنعتی جهت اداره این خودروساز بزرگ کشور را داشته باشند. شرکت های خودروسازی که تیراژ تولید خودرو پایین تر نسبت به سایر خودروسازان بخش خصوصی دارند، شاید باید در اولویت وزارت صمت جهت واگذاری سهام قرار نگیرند.

منبع: بازار

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۳
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Shahab جمعه , ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۲

خصوصی سازی سایپا حداقل دوسال طول میکشه
فعلا که شیخ عالی کار کرده وبساط خیلی ها رو جمع کرده

Sadrapor شنبه , ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲

اقای شهاب کجا زندگی میکنی که شرایط سایپا را خوب میبینی؟
بیا ببین وضعیت کارگرا چجوریه
این وضع تولیده؟
خوابی یا خودتو بخاب زدی
انشاله سایپا هم مثل ایرانخودرو زودتر خصوصی سازی میشه

همشهری شنبه , ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳

یکی از اشتباهات خودرو سازی فردا ، حذف تیم مدیریتی پایه ایی بود که همگی تخصص خودروسازی داشتند .
خودورسازی فردا مدیر کیفیت صنایع غذایی خود را که به مدیرعاملی خودروسازی فردا گذاشت
و از آنجا بود که هر چه مدیر بی تجربه بود جذب شدند .
جالب اینجاست همین مدیرعامل الان مدیرعامل خودروسازی ارتابان زیرمجموعه گروه میهن است به همین جهت امیدی به خودروسازی در میهن هم نیست

css.php