مهار آتشسوزیهای مرگبار لسآنجلس بعد از ۲۴ روز
به گزارش خط بازار؛ آتشسوزیهای «ایتون» و «پالیسیدز» در لسآنجلس پس از ۲۴ روز بهطور کامل مهار شد.
این آتشسوزی در طول بیش از ۳ هفته ۲۹ قربانی گرفت، هزاران هکتار از اراضی جنگلی را سوزاند و ۱۸ هزار ساختمان درپی آن تخریب شده و یا آسیب دیدند.
وزارت جنگلداری و حفاظت از آتش کالیفرنیا روز جمعه به وقت محلی مهار کامل این آتشسوزیها را اعلام کرد.
علت اصلی این آتش سوزیها هنوز مشخص نشده و همچنان در دست بررسی است.
آتشسوزی پالیسیدز بیش از ۲۳ هزار هکتار از اراضی جنگلی را نابود کرد، حدود ۷ هزار ساختمان مسکونی ویران شدند و بیش از هزار ساختمان دیگر نیز آسیب دیدند.
ترکیبی از شرایط خشکسالی و بادهای قدرتمند فراساحلی در جنوب کالیفرنیا باعث ایجاد آب و هوای منجر به آتشسوزی شد.
برآوردهای انجامشده نشان میدهد که آتشسوزیهای مرگبار جنوب کالیفرنیا حدود ۲۷۵ میلیارد دلار خسارت برجای گذاشته است.
براساس گزارش اولیهای که هفته گذشته منتشر شد، آتشسوزیهای جنگلی تاکنون دستکم ۳۸۵ میلیون دلار برای شهر لسآنجلس هزینه داشته است؛ حدود ۳۵۰ میلیون دلار از این هزینه مربوط به خسارت به زیرساختهای شهر است.
این آتشسوزیها بهعنوان بدترین فاجعه طبیعی تاریخ لسآنجلس به تخلیه اجباری ۱۸۰ هزار نفر منجر شدند.
منبع: میزان
برچسب ها :آتش سوزی در آمریکا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰