مقاومت پادتن ها در برابر ویروس ها چقدر تغییر یافته است؟
به گزارش خط بازار، تحقیقات جدید نشان می دهد برای مقابله با ویروس کرونای جهش یافته آفریقای جنوبی شاید یک یا دو نوع واکسن تولیدی فعلی در جهان موثر باشند و نیاز مبرمی به طراحی و تولید واکسن های مقاوم جدیدتری وجود دارد. به گفته پژوهشگران آفریقای جنوبی، بقیه واکسن ها نمی توانند براحتی
به گزارش خط بازار، تحقیقات جدید نشان می دهد برای مقابله با ویروس کرونای جهش یافته آفریقای جنوبی شاید یک یا دو نوع واکسن تولیدی فعلی در جهان موثر باشند و نیاز مبرمی به طراحی و تولید واکسن های مقاوم جدیدتری وجود دارد.
به گفته پژوهشگران آفریقای جنوبی، بقیه واکسن ها نمی توانند براحتی در مقابل جهش های ویروس مقاومت لازم را در بدن انسانها ایجاد کنند و بدین ترتیب تاثیرلازم را نخواهند داشت.
تحقیقات دانشمندان در آفریقای جنوبی نشان می دهد که جهش های نوع جدید ویروس کووید، معروف به 501Y.v2 یا B1351، مقاومت بسیار بالاتری نسبت به انواع غیرجهش یافته ویروس کرونا دربرابرآنتی بادی، پادتن، تولیدی بدن انسان دارد.
گزارش محققان آفریقای جنوبی نگرانی های زیادی ایجادکرده است چرا که برخلاف یکسال گذشته که بیماران مبتلا به کووید دست کم بدلیل تولید پادتن ها، برای چندین ماه نگرانی ابتلای مجدد به این بیماری را نداشتند حالا امکان زیادی دارد در برابرانواع جهش یافته ویروس خصوصا از نوع آفریقای جنوبی و برزیلی هیچ مقاومتی نداشته باشند.
دانشمندان متوجه شده اند که توانایی پادتن های افرادی که پیش تر به کووید۱۹ مبتلا شده اند، برای خنثی سازی ویروس جهش یافته آفریقای جنوبی هشت برابر کاهش می یابد.
پژوهشگران در آفریقای جنوبی می گویند کاهش مقاومت پادتن ها مستقیما اثربخشی واکسنها را نیز کاهش می دهد چرا که کار اصلی واکسن ها «هشیارکردن پادتن ها» است. محققان درهمین راستا از شرکت های تولید واکسن خواسته اند تا سریعتر به فکرتولید واکسن های جدیدباشند.
ویروس جهش یافته بریتانیایی تاکنون در بیش از ۶۰ کشور جهان و ویروس آفریقای جنوبی در بیش از ۲۰ کشور جهان شایع شده اند.
منبع: خط بازار
برچسب ها :آفریقای جنوبی ، کرونا ، ویرووس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0