مرگ و میر روزانه کرونا به زیر ۲۵ نفر رسید
به گزارش خط بازار، به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز (دوشنبه، ۱۳ دی) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۶۷۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۳۴ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۹۸ هزار و ۵۹۰ نفر رسید. با فوت ۲۲ بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته، مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۷۰۲ نفر رسید. آخرین بار ۱۷ اسفند ۱۳۹۸، تعداد مرگ و میر روزانه بیماران، ۲۱ نفر بوده است.
طبق آمار ۶ میلیون و ۴۲ هزار و ۵۸۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۲ هزار و ۶۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۹ میلیون و ۹۰۹ هزار و ۱۵۰ نفر دُز اول، ۵۲ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۴۰۵ نفر دُز دوم و ۸ میلیون و ۳۷۳ هزار و ۴۶۷ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۲۰ میلیون و ۴۲۳ هزار و ۲۲ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۴۱۹ هزار و ۵۸۵ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان