شاید از برخی خواسته اند فراموش کنه. همانطور که قبلی ها فراموش کردند.
بالاخره حتما پای منافع در میانه
اختصاصی خط بازار؛
مدیر 11 ساله خودروسازی را بشناسید/آیا نظارتی ها دفتر دبی را فراموش کرده اند؟
به گزارش اختصاصی خط بازار؛ دفاتر خارج از کشور شرکت های خودروسازی، از حساسیت خاصی برخوردارند. این دفاتر از آنجا که در حوزه بازرگانی خارجی فعالیت می کنند و به دلایل مختلف تحریم و … مجبورند گاهی در مباحث خرید، قراردادها و مالی به صورت غیرمحسوس رفتار کنند، از جایگاه خاصی برخوردارند و سوژه های خوبی برای دستگاه های نظارتی می باشند تا عملکرد آنان مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد تا حقوق خودروسازان حفظ شود.
هرچند که اظهارنظر در مورد عملکرد با توجه به پیچیدگی های مذکور بسیار سخت است و در بهترین حالت دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی می توانند در خصوص آن منصفانه نظر دهند، ولی حضور طولانی مدت یک فرد در راس مدیریتی این قبیل دفاتر قدری سوال برانگیز و جای تامل است. به طور مثال “م.م” یکی از آن دست افراد است که از اواخر دهه 80 تاکنون مدیر دفتر دبی یکی از شرکت های خودروسازی بوده است. وی در طول این 11 سال، دوران سه مدیرعامل خودروسازی را تجربه کرده است. به عبارت دیگر مدیران عامل تغییر کرده اند ولی وی همچنان مدیر دفتر دبی بوده است.
این ثبات مدیریت در یک دفتر خارجی آن هم در امارات قدری تامل برانگیز است چرا که در داخل کشور مدیران هر چند سال تغییر می کنند ولی وی حدود 11 سال در راس یک دفتر استراتژیک قرار گرفته است. حال اینکه این ثبات جایگاه به خاطر عملکرد وی بوده و یا علت چیز دیگری است موضوعی است که مسئولان نظارتی باید به آن بپردازند.
منبع: خط بازار
برچسب ها :خودروسازی ، دفتر دبی ، فساد در صنعت خودرو ، محمد مهنام
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
احتمالا افشای ایشان کار م است چه نقشه ای دارد معلوم نیست .دو سال پیش تا حالا چرا کاری نکرده.موضوع خیلی پیچیده است
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲