خط بازار
اخبار

مدیر ناکارآمد خودروسازی صادراتی شد

به گزارش خط بازار؛ انتصابات غیرحرفه ای و سفارشی در خودروسازی یک رویه ثابت در خودروسازی است. موضوعی که هزینه های بسیاری را به شرکت ها متحمل می کند. در همین خصوص موارد بسیاری را می توان نام برد که یکی از آنان مدیر ناکارآمدی است که روابط خودروساز بزرگ کشور را به خطر انداخت.

عدم اشراف به حیطه کاری، توهم شخصیتی، رفتارهای شبه امنیتی و عدم تعامل درست با زنجیره مخاطبان کاری از جمله ایرادات کاری این مدیر تازه به دوران رسیده در خودروسازی بود که بعد از مقاومت های بسیار بالاخره مدیرعامل گروه تصمیم به حذف چریکی وی از ساختار مدیریتی کرد.

بعد از این تجربه ناموفق، انتظارها این بود که چنین افرادی که در حد مدیریت نیستند، از صحنه مدیریت کشور حذف شوند و به حیطه تخصصی خود بپردازند ولی خبرها حاکی از آن است نه تنها چنین اتفاقی نیفتاده بلکه شاهد صادرات چنین مدیرانی از خودروسازی به یک بخش پرپول دیگر هستیم. اتفاقی که نشان می دهد شایسته سالاری در بسیاری از بخش های کشور چندان معنا ندارد.

منبع: خط بازار

3 دیدگاه برای این مطلب

دیدگاه خود را بنویسید