مدیرعامل جدید “بن رو سایپا” منصوب شد

با حکم محمد علی تیموری مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا؛ مقدم به سمت مدیرعاملی شرکت خودروسازی بنیان توسعه صنعت خودرو(بن رو) منصوب شد.
کد خبر : 65126
تاریخ انتشار :یکشنبه 24 دی 1402 - 11:44

به گزارش خط بازار؛ احسان مقدم، فارغ التحصیل رشته مدیریت از دانشگاه تهران است و پانزده سال سابقه حضور در صنعت ریلی، ناوگان مترو و بخش های مختلف خودروسازی کشور را در کارنامه دارد.

سابقه مدیریت در شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران و شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه از جمله سوابق سکاندار جدید شرکت خودروسازی بن رو است.

حضور در رده های مدیریتی شرکت زامیاد، سایپا پرس، عضویت در هیات مدیره و قائم مقامی شرکت ایندامین سایپا، مدیرعاملی و نایب رییسی شرکت توسعه بازرگانی برنا و مدیرعاملی و نایب رییسی شرکت تجارت الکترونیک خودرو‌ تابان تاخت هم از دیگر سوابق احسان مقدم به شمار می رود.

شرکت خودروسازی بن‌روسایپا یکی از مجموعه‌های گروه خودروسازی سایپا است که با بهره‌گیری از دانش بومی و استفاده از توان متخصصان داخلی در کارخانه ای به وسعت ۳۶۰ هزارمترمربع در شهر ساوه و با دارا بودن زیرساخت و سالن های تولیدی کم‌نظیر در بدنه‌سازی، رنگ و مونتاژ برخی محصولات سایپا را همچون وانت سایپا تولید می‌کند.

منبع: خط بازار 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

علی صفدری چهارشنبه , ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۷

مبارک باشه ان شاالله مثل همه جا های قبل خوش بدرخشی

niloo پنجشنبه , ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶

اینم از انتصابات عجیب و غریب تیموری بود!!! طرف مدیر ارتباطات شرکت زامیاد بوده یکدفعه میشه مدیر عامل شرکت خودروسازی بن رو

css.php