صفرزاده یار غار شیخ زاده است
و از سواریسازی شیخ رشد داد صفرزاده را – با خودش برد تام و قطعات پرسی تا پست مدیرعاملی یکی از شرکتهای تابعه
مجری که در باغ نیست/پایان دوران مجد سرمایه گذاری سایپا
به گزارش خط بازار؛ تغییرات سایپا به شرکت های تابعه سمیکو رسیده است.
براین اساس محمد صفرزاده به جای هومن والی نژاد به عنوان مدیرعامل پیشگامان تابان پخت منصوب شد. والی نژاد از جمله مدیران تکنوکرات مسلط به حوزه کسب و کار است و صفرزاده نیز از مدیران ایران خودرو است که به مراد شیخ رسید.
از نکات قابل توجه این است که صفرزاده در حالی در سایپا تودیع و معارفه شده که مجری معروف در جریان این انتصاب نبوده است.
این وضعیت اسفناک کمتر در دوران فعالیت سمیکو مشاهده شده بود. سرمایه گذاری پیشکش لطفا جایگاه سمیکو را حفظ کنید.
منبع: خط بازار
برچسب ها :پیشگامان تابان پخت ، سایپا ، سمیکو ، محمد صفرزاده ، هومن والی نژاد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
جناب مهندس؛ همیشه وقتی یک نفر کارش درست باشه و به قول معروف از خدا بترسه، خدا هم همیشه هواشو داره . شیخ ها وسیله اند.
با توجه به شناختی که از مهندس دارم، بدون شک این شرکت ورشکسته را هم مثل شرکت هایی که قبلا در ان مشغول بوده، به اوج میرسونن. به امید خدا
من نمیدونم مدیرانی که این سایت رو کنترل میکنن ایا صحیح است که خصومت شخصی با کسی داشته باشند و اجازه ندهند مردم ازادانه نقد کنند؟ وقتی بنده به شخصه مستقیما با اقای صفرزاده کار کردم و میدونم چه قابلیت هایی دارند، چرا اجازه انتشار صحبت های بنده رو نمیدید؟
با عرض سلام
متاسفانه پول جلوی خیلی از واقیعات رو گرفته پول سهامدار که چنیدین سال است در این شرکت گیر افتاده داره خرج تبلیغات آقایون جهت تسویه حساب شخصی میشه بیایین واقعیت را بگیم شرکت سمیکو به ادرس اتوبان ستاری جهت بیان و گزارش خدمت شما ست بفرمایید اگر قرار به این هست ما شفاف سازی میکنیم چی بوده چی شده به شرط انعکاس چقدر در زمان کدام مدیر عامل به شرکت چقدر زیان وارده شده .
شیخ بدترین مدیرعامل تاریخ سایپا شد
حقوق کارگران مالیبل نمیخواد پرداخت بشه؟!!!!
سمیکو با اومدن فریدون امجدیان که مدیر حسابرسی هست و فهمیدس یقینا جای بهتری خواهد شد. همسال نصیری و خدابین و آدینه سمیکو رو ویرانه کردن
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 8 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۸