مادر همسر جناب شهردار پست گرفت!

عضو شورای اسلامی شهر بجنورد خبر داد که جواد حمیدی راوری در حکمی «مادر همسر» خود را به عنوان مشاور امور بانوان و خانواده شهرداری بجنورد منصوب کرده است!
کد خبر : 26648
تاریخ انتشار :پنجشنبه 23 دی 1400 - 13:03
در توضیح این خبر آمده:

* خبر‌ها حاکی است٬ در روز‌های گذشته مراسم معارفه وی به‌عنوان مشاو شهردار بجنور در شهرداری برگزار و مادر همسر آقای شهردار کار خود را نیز در شهرداری بجنورد آغاز کرده است. گفته می‌شود مادر همسر شهردار بجنورد یک معلم بازنشسته است.

اعظم السادات افشین فر عضو شورای اسلامی شهر بجنورد با تایید این خبر گفت:

* جواد حمیدی راوری شهردار بجنورد، مادرخانمش را به عنوان مشاور امور بانوان خود انتخاب و مراسم معارفه وی نیز برگزار شده است. این موضوع را حمیدی در تماس با من نیز تایید کرد و گفت: معارفه را برگزار کردیم.

مادر همسرِ جناب شهردار

 

* شهردار برای خودش مشاور انتخاب کرده و حکمش صادر شده، اما ما حکم را رویت نکردیم. البته من خودم موضوع را جویا شدم و صحت موضوع قطعی است. ما هم اخیرا برنامه‌ای در حوزه بانوان داشتیم که خودشان به همراه مادر همسرشان تشریف آورده بودند.

تاکنون هیچ کدام از اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد و یا دستگاه‌های نظارتی در این باره اظهار نظر نکرده‌اند.

منبع: تسنیم

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php