آخرین آمار کرونا در ایران؛

فوت ۲۰۷ بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته

با فوت ۲۰۷ بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۶ هزار و ۸۳۸ نفر رسید.
کد خبر : 30849
تاریخ انتشار :دوشنبه 9 اسفند 1400 - 14:40

به گزارش خط بازار، از دیروز تا امروز (دوشنبه، ۹ اسفند)،  بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی در شبانه روز گذشته ۱۰ هزار و ۹۶۲ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند. از این تعداد یک هزار و ۸۲۱ بیمار مبتلا به کرونا بستری شده اند.

طبق اعلام وزارت بهداشت مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۱۴ هزار و ۲۹ نفر رسید.

طبق آمار تا کنون ۶ میلیون و ۶۵۲ هزار و ۱۸۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. ۳ هزار و ۹۵۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

۴۷ میلیون و ۲۵۲ هزار و ۲۳۵ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

تا کنون ۶۲ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۱۱۷ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۴۸۶ هزار و ۴۵۷ نفر دُز دوم و ۲۳ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۲۵۶ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۴۱ میلیون و ۵۲۶ هزار و ۸۳۰ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۳۷۶ هزار و ۴۱۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php