فعالیت جدید هنگامه قاضیانی بعد از خداحافظی از بازیگری+عکس

هنگامه قاضیانی بعد از شورش سال گذشته با خداحافظی از بازیگری تعدادی از مردم و هنر دوستان را تحریک کرد، وی حالا بعد از آرام شدن شرایط فعالیت جدیدی را شروع کرده است.
کد خبر : 61767
تاریخ انتشار :شنبه 27 آبان 1402 - 11:30

به گزارش خط بازار؛ چندی پیش بود که با اعلام مقامات وزارت ارشاد ممنوع‌الکاری تعدادی از بازیگران زن کشف حجاب کرده تایید شد،‌ خبری که نشان از پایان حضور برخی بازیگران از جمله هنگامه قاضیانی در سینما بود.

بعد از این خبر قاضیانی با انتشار پیامی در صفحه شخصی‌اش به خداحافظی‌اش از بازیگری اشاره کرد. وی پیش از این در تاریخ ۹ تیرماه ۱۴۰۲ با انشتار متنی از بازیگری خداحافظی کرده بود تا دیگر با نظامات قانونی ایران فعالیتی نداشته باشد.

حالا وی امروز با انتشار پستی در صفحه خود خبر از احداث خانه هنر قاضیانی داده است. وی در این پست نوشته است که «خانه هنر قاضیانی» آرام آرام شکل گرفت برای اهداف روشن، خلقت، تکثیر امید و زیبایی؛ در روزهای آتی پیج آن معرفی خواهد شد.

آخرین بازیگری هنگامه قاضیانی در حال حاضر فصل دوم سریال نمایش خانگی «پدر گواردیولا» است و سریال «سرزمین مادری» هم با بازی او پس از 10 سال در حال پخش از شبکه سوم سیما است.

منبع: فارس

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php