فحاشی و زدوخورد سلطنت طلبان با منافقین و گروه های چپ+ویدئو
به گزارش خط بازار؛ همزمان با تجمعات تجزیه طلبان و سلطنت طلبان در خارج از کشور، اکثریت قریب به اتفاق سرکردگان گروهکهای ضد انقلاب، مدعی هستند اپوزیسیون ضد ایرانی، برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی با هم متحد هستند و این اتحاد در طول تاریخ فعالیت ضد انقلاب، بی نظیر است!
اما تصاویر و فیلم های بیرون آمده از تجمعات ضد انقلاب در خارج از کشور، چیز دیگری به ما می گوید!
پس از درگیری و فحاشی اعضای ضد انقلاب در تجمع برلین، این بار سلطنت طلب ها، کمونیست ها و منافقین از خجالت هم در آمدند.
فیلمی که ملاحظه می کنید، تنها نمونه ای از فیلم های بیرون آمده از فحاشی و زدوخورد هواداران سلطنت طلبان، چپ ها و منافقین است.
در ماه های گذشته عناصر ضد انقلاب خصوصا افرادی که مشکل اقامت در کشورهای محل سکونت خود را داشتند باری دریافت اقامت دائم به هر روشی متوسل شدند و فوت مرحومه مهسا امینی، بهترین فرصت ممکن را برای این عناصر به وجود آورد.
منبع: بولتن نیوز